"Brđani" pamte loša iskustva sa Jagodinom

Autor: Beta Beta
sreda 14.10.2015.
15:13
Izvor: Beta

Novi trener fudbalskog kluba Čukarički Zoran Popović kazao je da će predstojeća utakmica sa Jagodinom biti zahtevna jer protivnik igra mnogo bolje nego što se to može zaključiti na osnovu pozicije na tabeli.

BETA/BETAPHOTO/FK CUKARICKI/ZORAN MILOVANOVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/FK CUKARICKI/ZORAN MILOVANOVIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da Jagodina igra bolje nego što to pokazuje njen plasman na tabeli i dodao da će predstojeća utakmica ta dva kluba u Superligi Srbije biti zahtevna.

"Svesni smo uslova u kojima će se igrati utakmica. Zbog lošeg vremena i jakog vetra utakmica će biti fizički teška i veoma zahtevna, ali igrači su spremni da odgovore izazovima. Sa njima radim desetak dana, to su veliki profesionalci, sa jakim karakterom i sve ide po planu", rekao je Popović novinarima na stadionu Čukaričkog.

Fudbaleri Čukaričkog sutra na svom terenu dočekuju Jagodinu u utakmici 13. kola Superlige Srbije.

"Jagodina svih ovih godina igra slično, bez obzira ko im je trener. I prošle godine smo sa njima imali loše iskustvo. Igraju na boljem nivou nego što to rezultati njihovi pokazuju", naveo je Popović, koji je prošle nedelje preuzeo Čukarički posle odlaska trenera Vladana Milojevića.

Popović je naveo da će u igri Čukaričkog menjati ono što nije bilo dobro u prethodnim utakmicama i da će forsirati napadačku igru.

"Svaki trener ima svoj sistem rada. Sistem koji se igra u Srbiji daje utakmice na mali broj golova. Treba igrati moderno u sistemu sa dva napadača, ali ako špic odigra sve taktički dobro a ne postigne gol ni to nije problem. Moraće da prođe određeno vreme za uvežbavanje sistema", rekao je on.

Trener Čukaričkog kazao je da ima određenih problema sa sastavom, ali i da pored toga neće menjati svoje ideje.

On je podsetio da je Tijago dobio crveni karton protiv Partizana, da je Obeng Regan duže povređen, ali i da se Li Adi oporavio od povrede i juče priključio ekipi.

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović naveo je da njegova ekipa u svakoj utakmici ide na pobedu.

"Vetar može da pravi problem, ali dobro smo trenirali ovih 10 dana. Možemo da pobedimo Jagodinu, nema čega da se plašimo. Nadam se da ćemo probiti blok Jagodine. Daću sve od sebe i da se ja umešam u borbu za prvo mesto na listi strelaca", kazao je Pavlović.

Utakmica između Čukaričkog i Jagodine igra se sutra od 19.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke