Brojni asovi Partizana i Zvezde priredili pravi spektakl, da Radaković izađe kao pobednik!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.12.2021.
20:43
Izvor: Sportske

Na terenu 14 golova, uz pregršt zanimljivih dešavanja.

Screenshot/YuTube/TV Arena sport
Screenshot/YuTube/TV Arena sport

Povezane vesti

Kako bi se što pre prikupila novčana sredstva za lečenje nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovića, veterani Partizana i Crvene zvezde su večeras u dvorani ''Pinki'' odigrali humanitarnu utakmicu, uz prisustvo brojnih velikih imena iz oba kluba.

Za Zvezdu su nastupili: Marko Pantelić, Boško Janković, Boško Đurovski, Dragan Bogavac, Nenad Milijaš, Milivoje Vitakić, Vladimir Dišljenković, Mirko Bunjevčević, Radovan Krivokapić, Ognjen Koroman, Dragan Šarac, Bratislav Živković, Dragan Mladenović, kao i glumac Milan Kalinić...

Partizanove boje branili su: Albert Nađ, Ivica Kralj, Darko Božović, Saša Ilić, Savo Milošević, Igor Duljaj, Ljubinko Drulović, Milivoje Ćirković, Saša Ćurčić, Goran Trobok, Milan Stojanoski, Damir Čakar, Đorđe Tomić, Predrag Rogan, Miloš Bogunović, Dejan Rađenović, Branko Savić...

Treneri Partizana bili su Ljubiša Tumbaković i Vlada Vermezović, a Zvezde Milovan Rajevac.

Utakmica je završena miroljubivo, rezultatom 7:7, uz želju da pobedu ostvari Radovan Radaković u najvažnijoj životnoj borbi.

Svi koji žele da mu u tome pomognu, mogu to da učine slanjem SMS poruke 1082 na 3030, a dešavanja sa utakmice možete da pogledate u snimku TV Arena Sport koji je Partizan prenosio na svom YouTube kanalu.

Duljaj je postigao prvi gol posle greške golmana Dišljenkovića. Trobok je nekoliko minuta kasnije povisio na 2:0, a Marko Pantelić je smanjio na 2:1. Najlepša akcija na utajmici, Milošević-Bogunović-Duljaj, a aktuelni pomoćni trener Partizana postiže gol za 3:1.

Penal za Zvezdu posle prekršaja Bogunovića nad Krivokapićem koji je precizan i Zvezda smanjuje na 3:2. On je potom izjednačio na 3:3, a onda je Savo Milošević postigao lep gol posle solo prodora za 4:3.

Posle deset minuta igre, Saša Ilić je izašao na sredinu trerena i pokazao dres sa brojem deset, sa imenom nedavno preminule legende Partizana Momčila Vukotića, uz aplauz prisutne publike.

Prvo vođstvo Zvezdi u drugom poluvremenu doneo je Milivoje Vitakić početkom drugog poluvremena za 5:4 u korist crveno-belih. Na drugoj strani Miloš Bogunović uzvraća sa dva brza gola i Partizan je ponovo poveo sa 6:5.

Novo izjednačenje Zvezdi doneo je Radovan Krivokapić za 6:6. Potom jedna sporna situacija, sudija Milan Karadžić je dopsudio penal posle ''sumnjivog prekršaja'' nad Bogunovićem, a Tomić je bio siguran izvođač i crno-beli su poveli sa 7:6.

Zvezda je preko Marka Pantelića izjednačila na 7:7, dva minuta pre kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke