''Budimo realni, Partizan nije dobro organizovan, Zvezda je lokomotiva''

Autor: Darko Mitrović
petak 10.12.2021.
23:42
Izvor: Sportske.net, Tanjug

On je pomno pratio dešavanja u oba kluba.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

I Partizan i Crvena zvezda su sinoć uspeli da obezbede plasman u takozvano ''evropsko proleće'', ali dok u Zvezdi u sjajnoj atmosferi slave veliki uspeh, navijači Partizana su nezadovoljni, što je kao posledicu sinoć izazvalo i veliku ljutnju trenera Aleksandra Stanojevića.

Svoj komentar na najnovija dešavanja danas je dao i poznati menadžer Ranko Stojić, nekadašnji golman Partizana.

On je u razgovoru za ''Tanjug TV'' pohvalio rad rukovodstva Crvene zvezde i očekuje da se njihov tim tokom zime i dodatno ojača, što je najavio i generalni direktor Zvezdan Terzić.

''Crvena zvezda je lokomotiva ovih godina, ona prednjači u srpskom fudbalu. Ipak, treba pohvaliti i rezultate Partizana.  Crvena zvezda ima jako dobar tim ljudi, koji posvećeno rade svoj posao i posledica takvog rada je 35. pozicija na listi UEFA. Ljudi u Zvezdi su svesni da dve, tri pozicije treba da budu popunjene, ojačane u zimskom prelaznom roku'', istakao je Stojić.

U Partizanu je uočio određene probleme, pa očekuje da će uskoro doći i do nekih promena u klubu iz Humske.

''Moramo biti realni, Partizan nije dobro organizovan. Stanojević i Vazura se puno troše. Posao uprave je da radi sa navijačima, da animira navijače i da bude spona između navijača i fudbalera.

Utakmica protiv Anortozisa je posledica paklenog rada poslednja tri meseca i siguran sam da će to izgurati do kraja. Nadamo se da će perspektiva Partizana biti dobra, ali nešto će u skorije vreme morati da se promeni'', smatra Stojić.

On se osvrnuo i na neslaganja na relaciji selektor Dragan Stojković - generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i s tim u vezi izvukao zanimljiv zaključak.

''Siguran sam da će taj odnos biti izglađen, ali kao da guraju jedan drugog ka postizanju boljih rezultata, što možda nije ni loše'', objasnio je Stojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke