Bukari: "Igrao sam u Francuskoj, znam šta nas čeka"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 01.11.2022.
15:45
Izvor: Sportske.net

Spreman je.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je da je svestan uloga koji predstojeći meč sa Monakom nosi, ali da je siguran da ekipa može stići do željenog rezultata.

Bukari je sa dve asistencije u susretu protiv Trabzona bio jedan od junaka meča, a ako ne bude većih iznenađenja, krilni napadač bi trebalo da bude u sastavu Miloša Milojevića od prvog minuta u Monte Karlu.

Reprezentativac Gane dobro poznaje u uslove francuskog fudbala budući da je nosio dres Nanta pre dolaska u Zvezdu.

"Veliki meč je pred nama, znamo koji je ulog i šta može da nam donese utakmica u Monaku. Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu, svestan sam da nas očekuje težak zadatak, ali i pored toga smo sigurni da možemo da stignemo do željenog rezultata. Ekipa je motivisana, vredno smo se pripremali i znamo da ćemo imati naše šanse. Meč protiv Monaka koji smo igrali u Beogradu je pokazao koliko možemo, ne samo da smo parirali trkački sjajnoj ekipi već smo uspeli da budemo bolji tokom većeg dela utakmice. Ostaje žal za neiskorišćenim šansama u prvom meču, ali vredno smo radili od tada i sigurni smo da će se naš trud isplatiti", istakao je Osman Bukari. 
 
Najavljuje se da će na stadionu "Luj II" biti pozamašan broj navijača Crvene zvezde.
 
"Odlično se osećamo i trenutno smo u rezultatskom naletu. Želimo da donesemo radost našim navijačima, znamo da će ih biti mnogo na tribinama u Monte Karlu. Siguran sam da će atmosfera biti neverovatna, svi živimo za ovakve utakmice, kako igrači, tako i navijači. Prethodnih godina je Zvezda beležila istorijske rezultate, navijači isto očekuju i u četvrtak. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim", zaključio je Bukari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke