Bukari odlazi, Bahar ostaje - ovo je Zvezdin plan nakon eliminacije iz LŠ?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 30.11.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Postoje nagoveštaji da nećemo videti mnogo promena u toku sezone. A onda...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda narednog proleća neće igrati u evropskom takmičenju što je postalo jasno posle poraza u Bernu od Jang Bojsa rezultatom 2:0.

To je dodatno povećalo nezadovoljstvo među navijačima "crveno-belih" koji uveliko traže promene u ekipi, počevši od trenera Baraka Bahara, pa sve do zavidnog broja igrača.

Ipak, čini se da do kraja sezone tih promena neće biti.

Kako prenosi Informer, Zvezda će sačuvati najveći deo tima ove zime, te da će rasprodaja i rekonstrukcija ekipe uslediti narednog leta.

Šestorici fudbalera ističe ugovor i većina njih će napustiti Marakanu na kraju sezone. Među njima se nalaze Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai, Nemanja Milunović, Zoran Popović i Aleks Vigo, dok Naseru Đigi ističe pozajmica nakon koje će, tvrdi Informerov izvor blizak klubu, defanzivac biti otkupljen.

Klub će tražiti pojačanja na pozicijama štopera, levog beka i zadnjeg veznog koji bi doprineo kvalitetu ekipe.

Što se odlazaka tiče, prvi u redu jeste Osman Bukari od kojeg Zvezda može najviše i da zaradi, a klub navodno ima najave da bi ponude mogle da stignu i za Mirka Ivanića, Marka Stamenića i Jovana Mijatovića. Neko od njih će gotovo sigurno napustiti Ljutice Bogdana.

Što se Bahara tiče, isti izvor prenosi da je on dobio poverenje uprave kluba, te se čini da će on dobiti poverenje najmanje do kraja sezone.

Videćemo hoće li i biti tako...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke