Bukari: ''Pročitao sam vesti o interesovanju klubova za mene''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.12.2022.
22:29
Izvor: Sportske.net

Hoće li odoleti?

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Osman Bukari je letos bio najskuplje Zvezdino pojačanje, za koga je klub iz Ljutice Bogdana izdvojio čak tri miliona evra, a on je na terenu u prvom delu sezone odigrao 26 utakmica, postigao osam golova i pet asistencija.

Ugovorom sa Crvenom zvezdom je vezan do juna 2026. godine, ali jasno je da bi do okončanja saradnje moglo da dođe i ranije, ukoliko stigne ponuda koja bi zadovoljila apetite i kluba i samog igrača.

Da određenih ponuda već ima, Bukari je otkrio u razgovoru za radio ''Agoo FM'' i tom prilikom (in)direktno najavio da bi na leto mogao da razmisli o odlasku iz Zvezde.

''Pročitao sam vesti o interesovanju klubova za mene, ali sačekaću da se završi sezona pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Prošlo je šest meseci otkako sam u Crvenoj zvezdi i želim da se skoncentrišem i završim sezonu. Videćemo šta će biti na kraju sezone.

Želeo bih da zaigram u Premijer ligi Gane pre nego što završim karijeru. Ponovo ću igrati za Akra Lajonse, ali pod uslovom da oni budu u najvišem rangu, dok mi je alternativa Asante Kotoko. Veliki sam obožaval Kotoka'', objasnio je Bukari.

Podsetimo, brzonogi Bukari je pre Crvene zvezde igrao za Gent, Nant, Trenčin i Akra Lajonse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke