Bukari sebe vidi u Rusiji, Zvezda na potezu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 29.03.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Potvrdio je menadžer igrača.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Odbila je Crvena zvezda ove zime čak 10.000.000 evra za svog najbržeg fudbalera Osmana Bukarija iz američkog MLS-a.

Momak rođen pre 25 godina u glavnom gradu Gane Akri pokazao je svoju vrednost u crveno-belom dresu, a šampion Srbije biće na novom ispitu narednog leta kada je u pitanju njegov ostanak u klubu.

Za Bukarija su interesovanje pokazali brojni klubovi, među njima ima i onih iz Rusije, a među njima navodno i ruski Krasnodar, ali je njegov agent Al Mahmud demantovao da je kontakata bilo.

"Trenutno nemamo nikakve kontakte sa klubovima iz Rusije. Na leto ćemo videti sve opcije koje se pojave", rekao je on za ruski "Sport ekspres". 

Bukari je u Zvezdu stigao na leto 2022. godine i postao jedan od najvažnijih igrača u timu. Ove sezone je postigao devet golova u svim takmičenjima, a ugovor sa crveno-belima mu ističe na leto 2026, što šampiona Srbije stavlja u dobru pregovaračku poziciju oko eventualnog transfera.

"Mogu da potvrdim u ovom trenutku da Osman Bukari može sebe da zamisli kako igra u Rusiji. U svakom slučaju, imamo nekoliko ponuda za njega koje se razmatraju. Crvena zvezda i igrač moraju da odluče o njima", izjavio je Bukarijev agent.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke