Bukari upoznao ''Delije'' i jedva čeka opet da ih vidi

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.07.2022.
18:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novo Zvezdino pojačanje sjajno se uklopilo u redove šampiona Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Osman Bukari koji je ovog leta pojačao Zvezdine redove iz belgijskog Genta trebalo bi da ubrza igru ekipe Dejana Stankovića, a sudeći po debiju protiv niškog Radničkog (4:0) izgleda da će uspeti da opravda očekivanja.

Debitantski nastup je krunisao i golom, pa je posle svega prezadovoljan i jedva čeka narednu utakmicu.

''Može se reći da sam imao debi za poželeti. Ekipa je pobedila, a ja sam postigao gol i ono što je najvažnije osetio atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Igrao sam na Marakani kao fudbaler Genta, ali zbog korone su tribine bile prazne, a sada sam oduševljen. Nadam se da će još više biti ljudi u subotu protiv Kolubare, jer je zaista uživanje igrati uz takvu podršku. Uverio sam se da su navijači zaista 12. igrač u Crvenoj zvezdi, iako sam i pre dolaska gledao snimke atmosfere i bio nestrpljiv da sve to doživim'', izjavio je Bukari za klupski sajt.

Pohvalio je i protivnika koji je tokom prvog poluvremena imao nekoliko odličnih prilika za golove.

''Bili smo zaista dobri, iako moram da priznam da me je i Radnički prijatno iznenadio. Izuzetno su brzi i imaju dobru kontru, ali smo zaista pokazali kvalitet i generalno uspeli ubedljivo da trijumfujemo. Nadam se sličnom epilogu i u sledećem meču, a s obzirom na to da se iz dana u dan osećam sve bolje ovde, verujem da će i moje partije ići uzlaznom putanjom, kao i čitavog tima. Takođe, moram još jednom da pohvalim navijače i da ih pozovem da dođu u još većem broju i u narednom meču, jer nam je to od izuzetne važnosti'', zaključio je Bukari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke