''BUM'' - Bivši predsednik Partizana postaje vlasnik italijanskog kluba?!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.04.2021.
16:53
Izvor: Sportske.net

Kluba koji je šokirao crno-bele pre 15 godina.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Izvenađujuća informacija stiže danas iz Italije, a u glavnoj ulozi je bivši predsednik Partizana Zoran Popović.

Prema saznanjima tamošnjih lokalnih medija, Popović je zainteresovan za kupovinu Livorna, nekadašnjeg italijanskog prvoligaša, a sada člana Serije C!

Ovu vest je objavio portal ''LivornoToday'', uz podsećanje na za njih nezaboravni susret sa Partizanom u Ligi UEFA, kada je golman Marko Amelija šokirao crno-bele u samom finišu meča, postigavši gol za izjednačenje na 1:1 u Humskoj.

''Putevi Livorna i beogradskog Partizana mogli bi ponovo da se ukrste. Ovoga puta, međutim, ne kao u magičnoj noći Kupa Uefa koja je navijačima dala nadu da nastave evropski put zahvaljujući izjednačenju u 87. minutu golom Marka Amelije, tada golmana, a sada trenera. U gradu se, zapravo, kako je potvrdio gradonačelnik Luka Salveti, sutra, u subotu 17. aprila, očekuje bivši predsednik beogradskog Partizana, Srbin Zoran Popović, koji bi izrazio interesovanje za kupovinu kluba'', navodi se u tekstu pomenutog italijanskog portala.

''Popović deluje da je spreman da nam da predlog za kupovinu'', poručio je Salveti, ali i naglasio:

''Ne nameravam da imam dalje zvanične sastanke sa navodnim kupcima Livorna do trenutka u kojem pregovori nemaju zvanični nivo potvrđen dokumentima i potpisivanjem predugovora. Naravno da sam zadovoljan što gospodin Popović želi da dođe u Livorno da vidi stadion i strukture povezane sa klubom, dobrodošao je, ali na zvaničnim i institucionalnim sastancima čekamo nešto više od samog interesovanja''.

Dakle, u Livornu su spremni, Popović je na potezu.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke