''BUM'' - Englezi opet kupuju u Zvezdi!?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.04.2021.
22:08
Izvor: Sportske.net

Ovo superligaško tržište im je baš zanimljivo u poslednjih nekoliko godina.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Bliži se letnji prelazni rok, a kako sada stvari stoje, na ''Marakani'' će biti više nego zanimljivo, pre svega kada su pojačanja poput Dragovića ili Prijovića u pitanju, ali i pojedini izlazni transferi.

Sudeći prema informacijama koje je danas preneo ne baš pouzdani britanski ''San'', jedan od igrača koji bi mogli da napuste Crvenu zvezdu je i talentovani krilni fudbaler Andrija Radulović.

Navodno, za njegove usluge je zainteresovan Mančester siti, koji sada već redovno kupuje talentovane srpske fudbalere. Podsetimo, u poslednjih par godina, ''Građani'' su najpre iz Crvene zvezde angažovali ''u paketu'' braću Luku i Ivana Ilića za 5.5 miliona evra, da bi prošle godine iz Čukaričkog za tri miliona doveli napadača Slobodana Tedića, pa Filipa Stevanovića iz Partizana za 8.5 miliona.

Zajedničko za sve njih je da su posle potpisivanja ugovora prosleđeni na pozajmice, najpre u svoje dotadašnje klubove, a onda i širom Evrope. Izuzetak je, bar za sada, Stevanović, koji je još uvek na pozajmici u Partizanu, videćemo gde će ga put odvesti na leto.

Sličnu priču 'San' najavljuje i kada je Radulović u pitanju. U slučaju dogovora sa Zvezdom, on bi na ''Marakani'' verovatno proveo sledeću sezonu kao pozajmljen igrač, a potom bi ga Siti prosledio u neki od evropskih klubova sa kojima ima saradnju, a pominju se Đirona, Troa ili Kortrajk.

Takođe, dodaje se da je Radulović pažnju ''Građana'' skrenuo u omladinskoj Ligi šampiona prošle sezone, kada je pružio odličnu partiju i postigao gol u pobedi nad Totenhemom od 2:0.

Posle toga je debitovao i u prvom timu Crvene zvezde, zimus se pominjalo i interesovanje Milana, ali ga je trener Stanković vratio među omladince, pa ga ovog proleća ne gledamo na velikoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke