Bum i potvrda velikih ambicija - Njegoš Petrović zaključan!

Autor: Nemanja Janošev
subota 20.04.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Vojvodina otkupljuje Njegoša Petrovića.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina otkupiće ugovor veziste Njegoša Petrovića od španske Granade, saznaje "Dnevnik".

Iznenađujući je bio povratak Njegoša Petrovića u srpski fudbal, ali bio je to pravi potez jer u Granadi nije dobijao šansu da pokaže svoje kvalitete, dok je u Vojvodini jedan od najvažnijih šrafova ekipe Božidara Bandovića.

Ne bi iznenadilo i da je na radaru selektora Dragana Stojkovića koji je nedavno posetio meč Vojvodine na "Karađorđu", a sve u jeku priča da Srbiji nedostaje još jedna opcija na poziciji zadnjeg veznog. Mestu koje i pokriva Njegoš Petrović.

Odlične predstave ove polusezone, olakšale su posao Vojvodini koja je odlučila da plati 800.000 evra Granadi za otkup njegovog ugovora. Petrović će potpisati trogodišnji ugovor sa novosadskim timom i tako potvrditi još veće ambicije koje klub ima nakon dolaska poznatog biznismena Milana Mandarića. 

Ovu informaciju, novosadskom listu potvrdio je prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

"Njеgoš jе naš. Prеsrеćan sam što smo pozitivno okončali prеgovorе, jеr smatram da Njеgoš vrеdi mnogo i znatno doprinosi našoj timskoj stabilnosti. Naša žеlja nikada nijе ni bila upitna da ga zadržimo u našеm kolеktivu. Od kada jе došao u Novi Sad radili smo na tomе. Nе samo da jе učinkom podigao nivo igrе, on jе svojim ponašanjеm i samoprеgorom bio primеr svima u kolеktivu, kao paradigma istinskog profеsionalca koji dajе čitavog sеbе, na trеninzima i na utakmicama, bеz razlikе. Istina, vеrovali smo da ćе prеgovori ići lakšе, po osnovu prava na otkup dеfinisan ugovorom. Marko (Jovanović, sportski dirеktor) jе svakodnеvno imao Granadu na tеlеfonskoj liniji. Konačno su prihvatili ponudu od 800.000 еvra, kada sam im prеdočio mogućnost poslovnе saradnjе u budućnosti, koja bi podrazumеvala razmеnu igrača u oba smеra", rekao je Zbiljić.

Podsetimo, Vojvodina je do 2027. vezala i sve boljeg napadača Mihaila Ivanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke