Bum - Mijatović i Danko Lazović ulaze u Partizan?!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 20.10.2024.
22:15
Izvor: Sportske.net

Rasim Ljajić okuplja ozbiljnu ekipu ljudi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Rasim Ljajić uspešno je završio misiju angažovanja Predraga Mijatovića i Danka Lazovića u Radnu komisiju koja će voditi Fudbalski klub Partizan u narednim mesecima.

Na večerašnjem sastanku, Ljajić je dobio njihovu saglasnost, a komisija će biti zvanično imenovana tokom sutrašnje Skupštine kluba, saznaje "Telegraf".

Ova komisija, kojoj će Ljajić predsedavati, ima za cilj stabilizaciju crno-belih i uvođenje kluba u normalne tokove. Pored Mijatovića i Lazovića, komisiju će činiti i nekoliko drugih istaknutih bivših igrača i stručnjaka iz sveta fudbala.

Sastanak na kom su dogovoreni ovi ključni potezi održan je krajem radne sedmice u jednom beogradskom restoranu, gde su se pored Ljajića, Mijatovića i Lazovića, okupili i Gordan Petrić, Zoran Mirković i Dejan Tomašević. Prethodno su obavljeni razgovori i sa Lazovićem, koji je figurirao za mesto generalnog direktora.

Sutra će na Skupštini kluba zvanično biti imenovana Radna komisija, koja će početi revitalizaciju Partizana, a moguće je da će Mijatović i Lazović kasnije zauzeti i mesta delegata u budućem sazivu Skupštine.

Mijatović je bivši sportski direktor Real Madrida i nema sumnje da će njegovo iskustvo puno značiti u pokušaju stabilizacije crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke