BUM - Milan uzima Partizanov dragulj besplatno! Kakvi klubovi su još u igri...

Autor: Nemanja Janošev
petak 03.11.2023.
20:59
Izvor: Sportske.net

Veliki iskorak za njega na pomolu!

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbalski klub Milan radi na angažovanju supertalentovanog ofanzivca Partizana Matije Popovića, javlja renomirani "Relevo".

Sedamnaestogodišnji momak koji može da pokriva više pozicija, mada je to uglavnom ona iza napadača, ostaje bez ugovora sa Partizanom ove zime i to je prilika za druge timove da za džabe dobiju talentovanog momka.

Za njega su zainteresovani brojni timovi kao što su Barselona, Real Madrid, Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen i Ajaks, ali je prema informacijama "Releva" Milan preduzeo najkonkretnije korake i čini se, oni će ga i dobiti.

Impozntna je statistika Matije Popovića u Kadetskoj ligi Srbije u dosadašnjoj karijeri. Na 25 nastupa postigao je čak 21 pogodak i upisao pet asistencija.

Podsećamo, ugledni "Gardijan" je nedavno svrstao Matiju Popovića među 60 najtalentovanijih igrača u Evropi.

"Neobično visok (193 centimetara i još raste) za svoju poziciju - ili pre, neobično tehnički nadaren za svoju visinu - mladić rođen u Nemačkoj nije poput bilo kog igrača koga ste videli. Neki bi rekli da ga najbolje opisuje nadimak 'Srpski Miču', a drugi ga vide pre kao mešavinu Aleksandra Mitrovića ili Sergeja Milinković-Savića, što vam samo govori o tome kako je redak takav tip igrača. Veoma raznovrstan i prilagodljiv svakoj napadačkoj ulozi, iako deluje da mu najviše odgovara da igra iza napadača, Popović je dominirao u omladinskim ligama i postizao mnogo, mnogo golova", pisalo je u pomenutom "Gardijanu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke