Bum - Zvezda nudi 3.000.000 evra za krilo Hamarbija, Radonjić otpao?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.07.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Bilo bi plaćeno jedno od najvećih obeštećenja u istoriji kluba.

Printscreen
Printscreen

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda zainteresovan je za crnogorgskog krilnog napadača Viktora Đukanovića, prenosi švedski "Expressen".

Prelazni rok još uvek traje za Crvenu zvezdu iako je stiglo sedam novih igrača do sada, a osmi bi mogao da bude levokrilni napadač Hamarbija Viktor Đukanović (20).

Momak koji je ponikao u Sutjesci nastupio je 10 puta za Hamarbi ove sezone uz učinak od dva gola i jedne asistencije. Trenutno ima problema da se izbori za mesto startera, a prošle godine je uspeo da se nametne kada je na 25 mečeva u Alsvenskanu postigao 11 golova.

Navodno, pregovara se, nije izvesno da će do posla doći, ali interesovanje Crvene zvezde je konkretno i narednih nekoliko sedmica će biti odlučujuće. Srpski šampion nije jedini zainteresovan jer je pre mesec dana na vrata Hamarbija pokucao Klub briž koji je bio spreman da plati preko 5.000.000 evra za njegov transfer, što je švedski tim odbio, te su se Belgijanci povukli iz pregovora. Pisalo se i o interesovanjima Sasuola i Verone tokom zime, ali i Koma pre nekoliko dana.

Zvezdina želja da angažuje Đukanovića sugeriše da pregovori sa Nemanjom Radonjićem ne teku pozitivno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke