Bum - Zvezda ostaje bez još jednog fudbalera u zamenu za 10.000.000?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 05.02.2024.
12:18
Izvor: Sportske.net

Odlazak je blizu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi uskoro da ostane bez još jednog igrača jer je na stadion "Rajko Mitić" stigla ponuda teška 10.000.000 evra.

Ove zime, Crvena zvezda je sklopila dogovore o prodaji Koste Nedeljkovića (ostaje na pozajmici), Jovana Mijatovića, Stefana Mitrovića i Uroša Kabića, dok je Kings Kangva otišao na pozajmicu u belgijski Kortrajk.

To, međutim, ne bi trebalo da znači da je kraj odlascima jer je na adresu kluba stigla ponuda od 10.000.000 evra za Osmana Bukarija. Reprezentativac Gane je bio planiran od strane Vladana Milojevića i uprave Crvene zvezde za nastavak šampionata, ali dobra cifra koja je stigla od strane člana MLS lige Čikago Fajera ili Los Anđeles Galaksija (nepoznato za sada ko je u pitanju) navela je crveno-bele da vagaju, javlja "Informer".

Prema informacijama ovog lista, odluka rukovodstva je bliža onoj prema kojoj bi Bukari bio pušten da se otisne u Sjedinjene Američke Države.

Za Bukarija konstantno postoji interesovanje, posebno od strane pojedinih ruskih timova, ali to nije zemlja u kojoj bi on želeo da nastavi karijeru.

Bukari je leta 2022. došao u Crvenu zvezdu iz Genta za 3.000.000 evra. Ove sezone na 22 meča ima sedam golova i šest asistencija u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke