Bura se ne stišava - Tončev okrivio FSS za skandal u Surdulici!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 27.11.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Veruje da mu nameštaju iz njegove kuće.

BETAPHOTO/FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE/Nebojsa Parausic/DS
BETAPHOTO/FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE/Nebojsa Parausic/DS

Povezane vesti

Predsednik Radnika iz Surdulice Novica Tončev demantovao je da je došlo do incidenta na utakmici protiv TSC-a u sredu kada je navodno upao u sudijsku svlačionicu na poluvremenu i povišenim tonom razgovarao sa arbitrima.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je zbog toga pokrenula postupak protiv njega, a prvi čovek superligaša iz Surdulice tvrdi da neko iz FSS-a pokušava da sačuva fotelju na taj način.

"Budući da nije bilo nikakvog osnova, prijava nije ni podnesena. Jedino, ako sudije nisu podnele dopunski izveštaj pod pritiskom. U tom slučaju, potpuno sam siguran ko je izvršio pritisak, a znam i zašto. Postoje ljudi u FSS koji grčevito stežu svoje fotelje i žele da skrenu pažnju sa svojih aktivnosti i ogromnih neosnovanih primanja. Sudije sam pozdravio i zajedno smo na njihovo insistiranje pogledali snimak sporne situacije. Samo sam im rekao da nastave pošteno. Da je bilo nekih nepravilnosti ili neprijatnosti s moje strane, sudije bi odmah to napisale u svom izveštaju, a ne u dopunskom koji je danas napisan", rekao je Tončev, a preneo Sportski žurnal.

Zatim je odgovorio kontapitanjem da li bi sudije došle na večeru da je bilo nekih neprijatnosti na poluvremenu.

Disciplinska komisija će imati završnu reč, a podsetimo da je spomenuti meč Radnik ipak pobedio sa 2:1, uprkos isključenju Uroša Milovanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke