Burno na Banovom brdu, Sale Ilić "vratio sudiju u osnovnu školu"

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 22.11.2021.
19:10
Izvor: Sportske.net

Neverovatne scene.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Potpuna nervoza obuzela je aktere meča na Banovom brdu između Čukaričkog i Novog Pazara koji je završen 1:1, što je ishod kojim nisu zadovoljni ni jedni ni drugi.

Domaćin je izjednačio u petom minutu nadoknade zbog predugog pregledavanja VAR tehnologije, što je prethodilo penalu koji je Stefan Čolović pretvorio u gol.

Domaćin je imao više od igre i mogao je da dođe do preoketa pošto su u redovima Čukaričkog verovali da će se nadoknaditi izgubljeno vreme tokom pregledanja VAR-a, ali glavni sudija Đorđe Maksimović nije bio takvog mišljenja.

On je rešio da prekine samo minut nakon realizovanog penala, što je izazvalo burnu reakciju trenera domaćih Saše Ilića, koji je burno reagovao na ovakav Maksimovićev potez.

Legendarni kapiten Partizana je pokušavao prstima da pojasni koliko je minuta trebalo da se odigra, ali sudija je ostao nem na to.

Ništa zadovoljniji nisu bili ni gosti, koji smatraju da je nepravedno dosuđen penal za Čukarički, pa možemo zaključiti da je srpski fudbal i dalje u mulju, uprkos reprezentativnom uspehu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke