Burno na Tviteru posle Zvezdine ''nule'', jedni kritikuju Dekija, drugi šire optimizam...

Autor: Darko Mitrović
petak 16.07.2021.
22:33
Izvor: Sportske.net

Da li je Dekijeva Zvezda ''pročitana''?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je već na samom startu sezone ostala bez dva boda, Vojvodina je izborila remi na ''Rajku Mitiću'', pa će Partizan sutra protiv Proletera biti u prilici da stekne prednost na tabeli, što mu se dugo nije dogodilo, imajući u vidu Zvezdinu četvorogodišnju dominaciju.

Imala je Zvezda inicijativu, znatno duže loptu u svom posedu, znatno više udaraca na gol, bolje prilike, ali na kraju nije pobedila i za 98 minuta koliko je trajala ova utakmica nije pronašla put do mreže golmana Nikole Simića.

Ono što navijači na društvenim mrežama najviše zameraju treneru Stankoviću jeste to što se u napadu oslonio na mladog Nikolu Krstovića koji nije bio velika pretnja golu Vojvodine tokom ovog meča.

Naravno, razlog za to je bilo ''bonus pravilo'', Krstović je bio taj ''bonus igrač'', ali Pavkov koji ga je zamenio igrao je tek petnaestak minuta i za to vreme propustio jednu stopostotnu šansu koju mu je Katai pripremio.

I dok jedan deo navijača kritikuje i trenera i pojedine igrače, ima i onih koji veruju da će vrlo brzo sve doći na svoje mesto, počev od duela sa Kairatom u Almatiju za pet dana.

*


*


*


*


*


*

*


*


*


*


*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Saturday, 17.07.2021
09:45

Nadam se da ce se uskoro naduveni terzuc stankovicvi mrkela prizemljiti a sa njimani ovi nabedjeni fudbaleri kada im kairat ocita lekciju....

avatar
Shone1979
Saturday, 17.07.2021
04:31

Jel to to Mister?! Bez Kange, koji otkako je ušao u igru Zvezdin napad se "malo" promenio u organizaciji... Jel to taj Krstović vrhunski špic, što hoće da sruši nebo, što ga nahvali u pređašnjoj konferenciji?! Koja je sada tvoja izjava Mister Dolar? “Igrali smo dobro, vidi se trud i kvalitet naše igre, imali smo puno šansi ali ih nismo iskoristili, zadovoljan sam igrom mojih momaka, dali su sve od sebe ali fudbal je to; igramo utakmicu za utakmicu"??? (ovo je napisano odmah po završetku utakmice u live-u na istom blogu, pa ko ne veruje, nek pročita)... Koliko beše ono u prethodne tri utakmice zajedno protiv Voše - 5 golova za Zvezdu... I mi ćemo bez špica u Evropu, ali tu je talentovani Krstović... Bez pravih bekova u Evropu, Rodić i Gajić katastrofa, dok nije ušao Bakayoko (kome to nije primarna pozicija, a koji je u timu dobrih nekoliko meseci i nije mu se pružala šansa da zaigra kao bek, osim u pripremnim tekmama)... Ispadamo od Kairata sa ovakvom igrom, sa tim što Kairat nije Vojvodina koji će se 90 minuta braniti tako da Zvezda može propisno da se ispromašiva!!! NE kombinuj više MOLIM TE, glava nas sve zabole od tvojih "kombinacija" već uradi nešto konkretno i budi svoj, ili krećeš sa proverenim (Pavkov) ili sa pojačanjem koje STE VI našli i doveli (da sedi na klupi dok trećeligaši igraju prvog špica), a pošto nemaš koga, vrati Degeneka i Kangu u prvi tim i moli se Bogu da prođemo kazahstance, kojima trenutno sve ide u korist (mnogo uigraniji jer je njihovo prvenstvo već uveliko u toku; već odigrali i dobili tešku utakmicu protiv Makabija i to sa manjim rezultatom nego što su zaslužili i time im je ne samo porasla želja i ambicije (a verujem da svi igrači Kairata na vreme primaju svoje plate i premije, za razliku od...); vremenska zona koja nama ne ide u korist; oba talentovana špica kao i i polušpic, uigran bre tim). Nadam se da grešim, ali msm da je vreme za rastanak Mister Dolar nakon srede... Plačem i ne verujem šta uradite sa onakvim Zvezdini timom, umesto da ga još više pojačate, vi ga oslabiste ne dovođenjem bekova, nezadržavanjem Milunovića koji bi uz Dragovića bio nepremostiva prepreka za mnoge igrače, dovođenjem Krstičića koji je lošiji nego ikad i inače spor igrač!!! Jel ovo moja Zvezda koju sam čekao godinu i po dana kako bi je gledao uživo?

avatar
Shone1979
Saturday, 17.07.2021
04:31

Jel to to Mister?! Bez Kange, koji otkako je ušao u igru Zvezdin napad se "malo" promenio u organizaciji... Jel to taj Krstović vrhunski špic, što hoće da sruši nebo, što ga nahvali u pređašnjoj konferenciji?! Koja je sada tvoja izjava Mister Dolar? “Igrali smo dobro, vidi se trud i kvalitet naše igre, imali smo puno šansi ali ih nismo iskoristili, zadovoljan sam igrom mojih momaka, dali su sve od sebe ali fudbal je to; igramo utakmicu za utakmicu"??? (ovo je napisano odmah po završetku utakmice u live-u na istom blogu, pa ko ne veruje, nek pročita)... Koliko beše ono u prethodne tri utakmice zajedno protiv Voše - 5 golova za Zvezdu... I mi ćemo bez špica u Evropu, ali tu je talentovani Krstović... Bez pravih bekova u Evropu, Rodić i Gajić katastrofa, dok nije ušao Bakayoko (kome to nije primarna pozicija, a koji je u timu dobrih nekoliko meseci i nije mu se pružala šansa da zaigra kao bek, osim u pripremnim tekmama)... Ispadamo od Kairata sa ovakvom igrom, sa tim što Kairat nije Vojvodina koji će se 90 minuta braniti tako da Zvezda može propisno da se ispromašiva!!! NE kombinuj više MOLIM TE, glava nas sve zabole od tvojih "kombinacija" već uradi nešto konkretno i budi svoj, ili krećeš sa proverenim (Pavkov) ili sa pojačanjem koje STE VI našli i doveli (da sedi na klupi dok trećeligaši igraju prvog špica), a pošto nemaš koga, vrati Degeneka i Kangu u prvi tim i moli se Bogu da prođemo kazahstance, kojima trenutno sve ide u korist (mnogo uigraniji jer je njihovo prvenstvo već uveliko u toku; već odigrali i dobili tešku utakmicu protiv Makabija i to sa manjim rezultatom nego što su zaslužili i time im je ne samo porasla želja i ambicije (a verujem da svi igrači Kairata na vreme primaju svoje plate i premije, za razliku od...); vremenska zona koja nama ne ide u korist; oba talentovana špica kao i i polušpic, uigran bre tim). Nadam se da grešim, ali msm da je vreme za rastanak Mister Dolar nakon srede... Plačem i ne verujem šta uradite sa onakvim Zvezdini timom, umesto da ga još više pojačate, vi ga oslabiste ne dovođenjem bekova, nezadržavanjem Milunovića koji bi uz Dragovića bio nepremostiva prepreka za mnoge igrače, dovođenjem Krstičića koji je lošiji nego ikad i inače spor igrač!!! Jel ovo moja Zvezda koju sam čekao godinu i po dana kako bi je gledao uživo???