Burno saopštenje Voždovca: "Šta kada te poraze u mračnoj kafani? Nismo te tako učili, sine..."

Autor: Ivan Cvetković
subota 18.05.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri IMT-a pobedili su danas kao domaćini Voždovac sa 2:1, u meču pretposlednjeg, 36. kola Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Strelci za IMT bili su Irfan Zulfić u 19. i Miloš Luković iz penala u 51. minutu.

Gol za Voždovac postigao je Žunior Flemings u 16. minutu.

IMT je na 12. mestu sa 41 bodom, dva više od zone ispadanja. Voždovac je na 15. poziciji, koja vodi u niži rang takmičenja, sa 35 bodova, tri manje od 14. Železničara i mesta u baražu za opstanak.

Zanimljiva je bila reakcija Voždovca koji je preko svojih društvenih mreža aludirao na nečasne radnje u završnici plej-auta Super lige Srbije.

Objavi prenosimo u celosti:

"Kažu da treba biti veliki i u pobedi i u porazu… Kad je poraz na terenu, sportski i pošten, treba, pokazujemo to gospodstvo već više od 10 godina u najvišem rangu srpskog fudbala.

Ali, šta kažu kada te poraze za stolom u mračnoj kafani, ti što loptu ni šutnuli nisu, ali su rešili da se igraju životima dece i poštenih ljudi? Pa još pošalju one ljude u crnom, da ti to i saopšte. Ne direktno u lice, već onako kako jedino znaju i to kod tvoje kuće.

Ne bole ih suze tih poštenih igrača i ljudi, ne bole ni suze dece koja se pitaju ko su čike kojima smeta najmlađi tim u Evropi, najjedinstveniji stadion na svetu, moderan fudbal i zdrava sredina u kojoj rastu dobri ljudi, fudbaleri, treneri i sportski radnici.

Ne igraš njihovu igru, sine i zato ne razumeš, nismo te tako učili. Doći će lepši dani kada će biti pošten ponovo biti na ceni, kada će biti dozvoljeno pobediti najveće, a fudbal će biti igra u kojoj se pobeđuje na terenu u 90 minuta igre", stoji u objavi Voždovca kojem preti ispadanje iz Super lige Srbije nakon današnjeg poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke