Burno u Humskoj nakon sastanka uprave Partizana sa Stolicom, Vučelić odbio predlog Ilieva!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.07.2022.
19:54
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Svašta se dešavalo u toku današnjeg dana u Humskoj...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Uprava Partizana danas je od 14 časova održala hitan sastanak sa trenerom Ilijom Stolicom u vezi loših rezultata na početku sezone.

"Crno-beli" su posle ubedljive pobede u Ivanjici dva puta remizirali i tako već došli do četiri boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Telegraf je detaljno preneo epilog sastanka u Humskoj.

Ilija Stolica za sada ostaje trener Partizana i dobiće još jednu priliku, ali u toj odluci nije bilo jedinstvo kluba.

Sportski sektor koji predvodi Ivica Iliev, kao i ljudi sa kojima blisko sarađuje, ne žele Stolicu više na pomenutoj funkciji, predsednik Milorad Vučelić, pak, agituje da se šefu struke da podrška, prenosi Telegraf.

Iliev je napomenuo da ne želi više da sarađuje sa trenerom Stolicom, jer smatraja da ne postoji isti pogled na fudbal, da se ideje dve strane u opredeljenju, postavci, pa i izboru tima u minula dva meča, u kojima je Partizan izgubio važne bodove, u potpunoj suprotnosti i da tu više, posle dva sastanka, nema prostora za zajednički rad.

Sportski direktor smatra da je "izigran" od strane Stolice koji mu je predočio ideju ofanzivnog fudbala, zbog čega je Iliev želeo da vrati Sava Miloševića, dok je na drugoj strani predsednik kluba Milorad Vučelić priznao da je pogrešio prilikom izbora trenera, ali da smatra da Stolica treba da dobije još jednu priliku protiv Novog Pazara i u evropskim kvalifikacijama.

Sastanak je, piše Telegraf, "okončan u praktično nerešenoj situaciji", a otkriveno je i da nije istina da je Stolica tražio smenu Ivice Ilieva, iako su njih dvojica imala ne baš prijatan sastanak posle remija protiv Radničkog u Nišu.

Dakle, "status quo", navijačima jedino ostaje nada da će ekipa na terenu uspeti da preokrene situaciju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke