Burzanović priznao - oprostio 400 hiljada Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 05.05.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Igor Burzanović se seća perioda provedenog u Crvenoj zvezdi.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Sećate se Igora Burzanovića?

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je završio svoju profesionalnu karijeru, a ostavio je trag kod navijača crveno-belih. 

On je u podkastu "Komuna" govorio o svojoj karijeri, samim tim i o Zvezdi. 

"Dve godine i osam trenera, četiri predsednika kluba i tri sportska direktora. Posle te duple krune, Zvezda je već upadala u finansijsku krizu, u tom momentu nije bilo za plate. Niko nije razmišljao o štrajku jer smo svi mi znali da dobrim igrama sigurno ideš negde. To smo shvatili", rekao je Burzanović. 

On je bio veliki miljenik navijača Crvene zvezde jer je postigao čak četiri gola večitom rivalu, ali ni to nije bilo dovoljno da dobije mesto u timu.

"Nakon što sam otišao na pozajmicu u Budućnost, tamo odigrao dobro, zvali su me i rekli mi da ću da budem kapiten. Nisam tražio traku, tražio sam prostora da igram. Nakon svega toga sam pošao na pripreme sa Zvezdom, video da me opet nema i pokupio sam stvari. Mislio sa da se vratim kući, ali tada se pojavila ta ponuda Nagoje i oni to nisu hteli da odbiju. Prodat sam bio za 1.100.000 evra, tako da je Zvezda zaradila na meni", rekao je Burzanović. 

Ispričao je kako je došao od jednog od najmanje plaćenih igrača, do jednog od najplaćenijih. Ipak, i pored toga je ostao uskraćen. 

"Oprostio sam 400.000 evra. Nisam mogao psihički da izdržim. Imao sam armiju navijača, klub i sve sam ja imao to što sam hteo. Voleo sam da radim ovaj posao. Kada sam došao u Zvezdu, imao sam treći najmanji ugovor tamo, a bio sam zvezda prelaznog roka na Balkanu. Uspeo sam igrama i ponašanjem da produžim ugovor, da onda budem među tri najbolje plaćena igrača", rekao je Igor Burzanović u podkastu "Komuna". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke