Čačani ne odustaju, apeluju i na Aleksandra Vučića!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 20.04.2021.
15:25
Izvor: Sportske.net, Beta

Pored fudbalera, na stadionu su bili i svi polaznici Omladinske fudbalske škole Borac 1926 koja ima 180 članova i sedam trenera.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Članovi svih selekcija kluba Borac 1926 danas su na stadionu u Čačku priredili bakljadu u znak protesta zbog kazne koju je izrekao Fudbalski savez Srbije, radi sporne utakmice protiv Železničara iz Pančeva.

Okupljeni fudbaleri su razvili na tribinama veliki transparent na kome je pisalo "Predsedniče Vučiću, molimo vas da ne dozvolite da se budućnost naše dece ugasi na nezakonit način".

Pored fudbalera, na stadionu su bili i svi polaznici Omladinske fudbalske škole Borac 1926 koja ima 180 članova i sedam trenera.

Rukovodstvo FK Borac 1926 istaklo je da su tim performansom hteli da skrenu pažnju javnosti na, kako su rekli, nepravdu koja je učinjena klubu oduzimanjem šest bodova i kaznom od četiri miliona dinara.

Sportski direktor i trener Borca 1926 Vladimir Stanisavljević je rekao ranije na konferenciji za novinare da je klub kažnjen bez ikakvih dokaza i iznošenja bilo kakvih činjenica u vezi sa eventualnim spornim detaljima sa utakmice.

Stanisavljević je najavio da će protiv odgovornih u fudbalskoj organizaciji biti podneta tužba redovnim sudskim instancama.

Svi fudbalski klubovi u Čačku podržali su FK Borac 1926, a na utakmici izmedju lokalnih fudbalskih klubova Remont i Mršinci igrači Remonta su na teren izašli u majicama FK Borac 1926, kako bi im pružili podršku.

Odlukom Disciplinske komisije FSS, zbog nameštanja utakmica novčanom kaznom i oduzimanjem šest bodova kažnjeni su prvoligaši Jagodina i Borac iz Čačka, saopštio je ranije FSS.

Borac 1926 je kažnjen zbog utakmice u Pančevu gde je izgubio od Železničara sa 0:1, dok je Jagodina kažnjena zbog meča sa Trajalom u Kruševcu, 0:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke