Čukarički će se zadovoljiti i bodom protiv Partizana

Autor: Sportske Net
petak 29.10.2021.
14:40
Izvor: Sportske.net

"Brđani" u nedelju gostuju Partizanu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici i da bi bio zaodovljan bodom u Humskoj, ali da će njegova ekipa pokušati da pobedi ako joj se ukaže prilika.

"Partizan je sada kandidat broj jedan za titulu, ali mi ne smemo i nećemo tražiti bilo kakav alibi. Iskreno, bio bih zadovoljan bodom, ali ako nam se ukaže šansa, pokušaćemo i da pobedimo velikog rivala. Crno-beli su u odličnoj formi, to najbolje pokazuje i tabela, savladali su sve rivale osim Crvene zvezde u domaćim takmičenjima... Uz sve to, odlično igraju, posebno na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje adute. Neće ni njima biti lako", rekao je Kajević.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u nedelju od 18.30 na gostujućem terenu protiv Partizana, utakmicu 15. kola Super lige Srbije.

Čukarički u utakmicu ulazi posle eliminacije u Kupu i poraza od Loznice.

"Nadam se da će nam prethodna utakmica biti smernica za utakmicu sa Partizanom, videli smo da ne pobedjuje uvek favorit, da su u sportu iznenadjenja moguća. Dugo sam u klubu, od 2016. godine, a Čukarički za to vreme nije slavio u Humskoj protiv Partizana", rekao je Kajević.

"Jednom smo odigrali nerešeno, bilo je 0:0, taj meč sam upamtio po povredi našeg tadašnjeg napadača Ognjena Mudrinskog. I taj podatak da Čukarički nije slavio u gostima protiv Partizana od aprila 2016. godine dovoljno govori ko je favorit". dodao je on.

Rekorder po broju golova u dresu Čukaričkog u šampionatima Srbije istakao je kvalitete napadača Partizana.

"Kada bih krenuo da izdvajam pojedince, to bi zaista potrajalo. Partizan ima odličan balans defanzive i ofanzive, ali ako već moram da ističem nekoga, tu su pre svega Rikardo, Natho, Pantić, Menig, Lazar Marković...", dodao je Kajević.

Od duela pre dve godine, kad je Čukarički golom Luke Stojanovića pobedio sa 2:1 na Banovom brdu, nije se mnogo toga menjalo u oba tima. Od 11 tadašnjih startera Čukaričkog, sedmorica su i sada u klubu, a nije bilo mnogo promena ni u Partizanu.

"Obe ekipe pokušavaju da zadrže okosnocu tima što duže, sve se radi planski. Samo tako može da se napravi dobar rezultat. I taj podatak daje dodatnu draž predstojećoj utakmici", naveo je Kajević. 

Čukarički u utakmicu ulazi kao trećeplasirana ekipa na tabeli sa 25 bodova, a Partizan je prvi sa 40 bodova, uz meč više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke