"Čarapani" će zapamtiti Činedua i Čolovića, Radnički nosi velika tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.10.2023.
21:01
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani zadovoljniji napustili Kruševac.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Velika pobeda Radničkog iz Kragujevca koji očigledno igra daleko bolje od dolaska Feđe Dudića. Danas su savladali Napredak u Kruševcu rezultatom 1:3 (0:0).

U 15. minutu je Zorić pokušao glavom posle prekida koji je izveo Vižđi, ali nije bilo promene rezultata, a Radnički je nastavio da napada i u 22. minutu odličan udarac Vižđija sa distance, pucao je levom nogom, ali je golman domaćih odbranio. 

Pretio je i Napredak, ali je Leković bio na mestu, ali je posle toga Radnički nastavio sa napadima i bilo je tu još udaraca, pre svih Vižđija i Čolovića. 

Nova velika šansa viđena je u 36. minutu kada su kombinovali Činedu i Zorić, ali je kapiten Kragujevčana poslao loptu preko gola. Par minuta kasnije, Simović pogađa prečku, bila je to totalna opsada gola Kruševljana koji su izvukli živu glavu. 

Najbolju šansu Napredak je propustio pred sam kraj prvog poluvremena, posle napada na levoj strani, usledila je povratna za Ljubomirca koji šutira, ali je Leković dobro odbranio. 

Napredak je imao šansu preko Đekovića na startu drugog poluvremena kada je poslao loptu preko gola, a onda gol na drugoj strani. 

Radnički je došao do zaslužene prednosti posle neverovatne greške odbrane Napretka, lopta je došla do Čolovića koji rešava situaciju 1 na 1.

Velika šansa za Radnički da stigne do 2:0 bila je u 65. minutu kada je Činedu poslao loptu preko gola posle dodavanja Čolovića. 

Radnički je došao do 0:2 u 67. minutu. Fantastično se Činedu probio ka golu Napretka, dokazao da je u sjajnoj formi i pogodio za veliku prednost gostiju. 

Imao je isti igrač samo par minuta kasnije novu šansu, ali nije bilo promene rezultata. 

Ipak, Napredak uspeva da se vrati u igru, Bastajić je uspeo da pogodi gol, VAR je proveravao ofsajd, ispostavilo se da ga nije bilo, a domaći su imali 15 minuta i nadoknadu vremena da stignu do povoljnog rezultata. 

Imali su veliku šansu preko Bastajića domaći fudbaleri da stignu do izjednačenja, ali desilo se suprotno, na drugoj strani kontra Čolovića koji uspeva da pogodi i postavi konačnih 1:3. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke