Ćekajući prvu Kraljevu ''transfer-bombu''...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.06.2023.
23:46
Izvor: Sportske.net

Za sada nema ni nagoveštaja...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

I dok trener Igor Duljaj čeka na pojačanja uoči odlaska ekipe na glavni deo priprema u Sloveniju, sve je više odlazaka iz Humske - od kapitena Uroševića, preko Fejse, Traorea, Kolorada, Rikarda Gomeša, do mladog Vanje Vlahovića, a očekuje se i rastanak sa Patrikom Andradeom.

Od pojačanja došao je samo levi bek Nikola Antić koji bi trebalo da bude alternativno rešenje posle Uroševićevog odlaska, a sve ostalo je još uvek u fazi iščekivanja.

Juče se pojavila informacija da je navodno propao transfer Miloša Pantovića iz Voždovca jer je dobio ponudu TSC-a, ali i da je Pantović došao u Humsku, to ne bi bila neka ''transfer bomba'' u rangu onih koje je svojevremeno dovodio bivši sportski direktor Ivica Iliev - poput Evertona Luiza, Leonarda, Sume, Natha, Asana, Sadika, Rikarda, Dijabatea...

Ivica Kralj je krajem septembra preuzeo funkciju sportskog direktora. Zbog duge pauze tokom Svetskog prvenstva, imao je dovoljno vremena da pripremi zimski prelazni rok, ali angažovan je samo Andres Kolorado koji sada već odlazi iz Partizana posle ne baš blistavih partija tokom proleća. Nikola Antić je otvorio letnji prelazni rok, ali da bi Partizan napravio iskorak u odnosu na prošlu sezonu, neophodna su mu mnogo atraktivnija imena, gotovo na svim pozicijama.

Ovo što smo do sada videli tokom letnje pijace, ne obećava mnogo bolji Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke