Čelnici Partizana prećutali Terzićevu uvredu, ali ne i Kosanović!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.11.2022.
16:33
Izvor: Sportske.net, Danas

Gde je nestalo gospodsko ponašanje?

Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Tokom dugog razgovora sa novinarima po završetku jesenjeg dela sezone, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u jednom trenutku nazvao ''plačip..kama'' kolege iz Partizana, jer se često žale na suđenje.

Taj komentar za divno čudo nije izazvao burniju reakciju iz Humske, ali je svoj komentar dao nekadašnji trener Crvene zvezde, Vojvodine i mnogih drugih superligaških klubova Milorad Kosanović.

On se oglasio u razgovoru za ''Danas'', gde je uporedio ponašanje današnjih čelnika naših najvećih klubova sa onim iz vremena Vladimira Cvetkovića od pre tri decenije.

''U vreme Vladimira Cvetkovića takve gadosti nisu smele da se izgovaraju ni na jednoj strani Brda. Ni u Crvenoj zvezdi, gde je tako dugo i uspešno radio posao generalnog sekretara, ni u Partizanu. Sa njegovim odlaskom nestala je gospodština u komunikaciji naša dva najveća kluba, pa je ova izrečena uvreda samo vrh jednog kontinuiranog procesa urušavanja pravih vrednosti.

Nažalost, ovo je mnogo više od lične prostote i bahatosti. Ipak je on istaknuti eksponent politike i manira šampiona države, pri čemu ne bi trebalo štedeti ni vrhušku Partizana. Sve je to na isti kalup'', rekao je Kosanović.

A kada su u pitanju pomenute primedbe na suđenje, Kosanović je i jednima i drugima poručio da se ''pokriju ušima od sramote''.

''I jedni i drugi znaju čime se bave, imamo situaciju gde prvak i viceprvak države mere kome su arbitri više pomogli ili odmogli. Fudbal nam propada, stadioni zvrje prazni… a oni se svađaju i još to rade sve primitivnije'', zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke