Cenjeno lice kod "delija" o Zvezdi: "Milojević je preporodio tim"

Autor: Filip Rodic
sreda 08.05.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Na golu Mladosti.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri lučanske Mladosti dočekuju Crvenu zvezdu u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Bivši član crveno-belih na golu domaćina Saša Stamenković nahvalio je rivala i istakao rasterećenost među svojim saigračima.

"Bez prevelikog psihološkog opterećenja, što verujem da je identičan pristup i Zvezdinih igrača, odigraćemo ovaj meč. Naravno, ne treba previše trošiti reči, zapravo birane komplimente, na račun igara prvaka. Od povratka trenera Vladana Milojevića to je doslovce preporođena ekipa u najpozitivnijem smislu. Svakako da respektujemo crveno-bele, ali to nas neće obeshrabriti i sputati da odigramo kvalitetno, pre svega sa neskrivenom željom, da svi prisutni budu zadovoljni utiscima na kraju meča", rekao je Stamenković za "Sportski žurnal".

Postavlja se pitanje kako parirati novom-starom šampionu.

"Konkretno i suštinski to nije lako, jer zaista u Zvezdinom igračkom kadru ima mnogo izuzetnih individualaca. Brza i iznad svega ofanzivna igra rivala neminovno će zahtevati da budemo stalno  maksimalno koncentrisani. Uslov za uspeh je i gotovo besprekorno ispunjavanje taktičkih dogovora. Na kraju, za iznenađenje je potrebno i da velika doza sreće bude naš saveznik. Imamo iskusnu, takmičarski čvrstu i zrelu ekipu. Verujem da možemo ugroziti gol šampiona ukoliko ostanemo u fokusu poverenih zaduženja. To nije jednostavno, ali spremni da se bez previše kalkulacija namerimo na najbolji tim u Srbiji", naveo je iskusni veteran.

Meč se igra danas od 18.30 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke