Četiri sudijske odluke na koje će Partizan imati šta da kaže!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.05.2015.
23:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da osvoje "duplu krunu" pošto su u finalu Kupa položili oružje pred Čukaričkim ali će posle duela na "Marakani" ostati i nedoumica oko toga da li su crno-beli oštećeni od strane glavnog arbitra Glođovića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Finale nacionalnog Kupa Srbije završeno je trijumfom Čukaričkog pa je Partizan ponovo ostao kratak za "duplu krunu".

Šampion Srbije nije bio na svom nivou večeras o čemu svedoči i podatak da su fudbaleri Partizana za 90 minuta igre samo jednom šutnuli u okvir protivničkog gola.

Finalna utakmica protekla je bez mnogo spornih detalja kada su u pitanju sudijske odluke ali se mora priznati da su Vlado Glođović u nekoliko navrata oštetili goste iz Humske.

Pomoćni arbitri dva puta su podizali zastavice u situacijama kada nije bilo govora o ofsajdu a reakcija pomoćnika ispod zapadne tribine direktno je uticala na razvoj akcije pošto se Stefan Babović našao sam ispred golmana Stevanovića.

Pet minuta pre kraja Glođović nije pokazao drugu javnu opomenu Brežančiću posle pogibeljnog starta nad Andrijom Živkovićem a najsporniji momenat dogodio se u 78. minutu susreta.

Fudbaleri Partizana izveli su aut i došli u poziciju da ugroze gol Čukaričkog. Sudija Glođović ostao je na centru i nije uspeo da isprati akciju pa nije ni video momenat kada je Stevanović oborio Kojića u šesnaestercu.

Kada se pogleda usporeni snimak iz više uglova dileme nema, golman Čukaričkog napravio je penal koji nije dosuđen a glavni arbitar iz Vrbasa neće morati da se pravda zbog te odluke jer je posle svega rešio da ponovi aut i vrati akciju crno-belih na sredinu terena.

Partizan svakako nije odigrao kako dolikuje šampionu države ali je bes sumnje nekoliko puta oštećen u finalu Kupa i videćemo hoće li biti javne reakcije predstavnika kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Thursday, 21.05.2015
18:26

Bez osuđivanja i saopštenja.Sudije su pravile greške ali bez ikakve namere da nekog oštete(Parizan)a drugom pomognu.Greške su sastavni deo svake igre,a sudije su ljudi.Da igrači grešili koliko sudije svi bi uživali.Mislim da je jedina greška što nije pokazan 2 žuti Brezančiću.Kako smo igrali ni to nam ne bi pomoglo

avatar
Grobari Kanada
Thursday, 21.05.2015
15:00

nemamo me sta zaliti.. cuka bila bolja, ili su se tukli bolje sto rece kapiten.. ako su se tukli, i vi trebali da se tucete ili hocete taj trofej jednako jako kao oni.. nema opravdanja i izvinjenja.. a za evropu good luck!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 21.05.2015
11:27

Kod prvog nepostojeceg ofsajda, Babovic je (posle) sutnuo kao da nije bio sviran ofsajd (mozda nije ni znao da je podignut) i golman mu je to odbranio, sad ne znam sta je bilo posle drugog, a penal je tu mozda i mogao da bude sviran jer je spreceno dalje kretanje napadaca dok je lopta bila u igri, ali pitanje je koliko smo mi to zasluzili. Direktan crveni, a u najmanju ruku drugi zuti za Brezancica i nekoliko prekinutih nasih napada u izglednim sansama (izbrojao sam tri-cetiri) ispred njihovog gola pri cemu mi je ostalo nejasno zbog cega su bili prekinuti jer nije bilo usporenog snimka da se vidi da li je zaista postojao faul u napadu jer ne verujem da su napadi i tada bi(va)li zaustavljeni zbog ofsajda:-D Kriminalno sudjenje Glodjovica u drugom poluvremenu, na pocetku je pogresio sto i Balazicu odmah nije pokazao zuti, ali posle je oprostio i jednom njihovom (ne pricam o Rajku, ne mogu vise da se setim koji je igrac Cuke u pitanju) tako da je ipak i za to posle izvrsena svojevrsna kompenzacija. Sve u svemu, prdnuli smo u cabar onakvim izdanjem, i ako mislimo da ovako igramo i u Evropi, onda mozda ne bi bilo lose da i mi pauziramo jednu sezonu. Ili to ili bar jedno 6-7 odlicnih pojacanja!

avatar
serpico
Thursday, 21.05.2015
10:53

ma kakve greske sudija, svaki napad nam se zavrsavao kod babovica, uzas

avatar
Thursday, 21.05.2015
10:44

Najbolji je komentator,Kojic je sklonio loptu a onda pao, nezavisni i nepristrasni novinari ovo samo u Srbiji ima!

avatar
IgorRS
Thursday, 21.05.2015
10:27

Ako me nešto nervira, to je su priče kako su sudije oštetile Partizan i Zvezdu. Dajte, ljudi, igrajte fudbal, ako znate, a ako ne znate, barem ćutite.

avatar
mabus77
Thursday, 21.05.2015
10:23

Ја нешто не мислим да је био пенал, видим да је стигао пре играча до лопте..

avatar
Jaric Zivadin Jare
Thursday, 21.05.2015
04:34

Ovde nema govora o penalu, jer se vidi da je golman izbio loptu pa je onda doslo do kontakta sa napadacem.Stvarno nema potrebe da se naduva prica bez razloga.A i gde ti je tu novinarska etika majstore?

avatar
Zvezda 91
Thursday, 21.05.2015
02:00

Ne postoji penal u ovoj situaciji.

avatar
Thursday, 21.05.2015
01:18

Finalna utakmica protekla je bez mnogo spornih detalja kada su u pitanju sudijske odluke...Pa ako ovo sto ste sve nabrojali kasnije u tekstu nije dovoljno onda stvarno ne znam sta da kazem...

avatar
Barça el honor
Thursday, 21.05.2015
01:07

Osteceni ali sad svakako ne moze da se vrati,nista nemamo od ovog. Jesu lose igrali,za to nema opravdanja, ali gde pise da onaj ko je lose igrao ne moze da pobedi.

avatar
Velika Srbija
Thursday, 21.05.2015
00:28

Hahaha, novinari ovog sajta, jedno pitanje, ustvari, mozda i ne treba da vas pita niko nista, sve je jasno, navijate za Partizan... Prva situacija, bez obzira da li je sudija podigao zastavicu ili ne, Babovic je sutnuo i Stevanovic je uhvatio zivu loptu, tako da nista se tu ne bi promenilo... Sto se tice druge situacije i navodnog penala, od penala nema ni govora! Stevanovic je isao na loptu, a Kojic pokusao da mu udje u trag i tu je iskoristio svoje iskustvo i pokusao da iznudi jedanaesterac, medjutim sudija i da je bio blizu, ne bi svirao. Videcete sve ovih dana... Partizan je sam sebe ostetio katastrofalnom igrom.

avatar
Bata
Thursday, 21.05.2015
18:29

Grešiš po pitanju opredeljenosti.Za sve drugo vse slažem

avatar
Nemanja Obradovic
Thursday, 21.05.2015
00:23

ma daj bre kakav penal ne pisite svasta

avatar
Chelsea-blue machine
Thursday, 21.05.2015
00:22

Ovo se samo Partizanu dešava ! Sramota !

avatar
diminjo
Thursday, 21.05.2015
00:20

Nije ovo penal, Kojic nije bio u gol sansi, bilo bi prestrogo...

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 21.05.2015
00:08

Sve ste u pravu ali ono nije igra kojom se osvaja trofej.Babović nije bio u ofsajdu ali je bio bezopasan kao i ona druga situacija dakle -ništa.Drugi žuti je trebalo da dodeli Breži ali to ništa ne bi promenilo.Ova najspornija situacija jeste čista ali i da su svirali i da smo dali imam osećaj da sa onakvom igrom ne bi dali gol do sutra i možda produžetci,možda penali ali ...igra nula.

avatar
The Real Man
Thursday, 21.05.2015
00:07

Zasluzeno su pobedili, odigrali smo mozda najgoru utakmicu u sezoni, ali smo ipao trebali da pobedimo da je samo jedna od ovih situacija svirana u korist Partizana!! To je dokaz koliko smo bolji od ostatka lige!

avatar
Аполо
Thursday, 21.05.2015
00:05

U manekenstvu ovo bi mozda bio penal.

avatar
Thursday, 21.05.2015
12:54

Slažem se da vjerovatno nije, ali isto tako ono za čim su cigani kukali, a to je navodni penal Balažica u meču protiv Vojvodine takođe nije bio.

avatar
mostar54
Thursday, 21.05.2015
18:45

Zar ovo nije isto kao prekrsaj Balzica na Gacinovicu? Tada si tvrdio da je penal!

avatar
Аполо
Thursday, 21.05.2015
13:39

Druze, pogledaj malo bolje tu situaciju. Lopta je pobegla i Balazic coveka po nogama, a vas navijac se pravda kako je igracu Vojvodine pobegla lopta. Pa najbolje onda da ga je kramponima odvalio. Ovde je bilo malo kontakta ali se za ovo ne sudi penal, medjutim protiv Vojvodine licno smatram da je bio penal ne zato sto sam zvezdas vec prosto sto smatram da je bio. Isto tako mi se ne svidja sto igraci mog tima uporno kukaju za nekim penalima a nisu u stanju da iz igre postignu gol, to nikako ne podrzava. Samo hocu da skrenem paznju kako u nasoj ligi igraci bilo koje ekipe lako padaju, a samo pogledaj jednu utakmicu engleske lige i shvatices sta je borba i pravi fudbal, i kako su vecina penala u Jelen Cirkus ligi presmesni.

avatar
Wednesday, 20.05.2015
23:53

Ne znam samo ko je smislio pravilo da na istoj polovini terena stoje i pomoćni i dodatni sudija iza gola?! Zar nije logičnije da dodatni sudija pređe na drugu polovinu terena deleći teren po dužini, a ne da se pomoćni i dodatni sudija nalaze na istoj polovini terena?

avatar
Wednesday, 20.05.2015
23:50

Za onaj start Brežančića nad A.Živkovićem se daje direktan crveni karton, a osim toga je Partizan oštećen za očigledan penal nad Kojićem i za dva dosuđena ofsajda koja to nisu. Ovo se ne dešava prvi put da Glođović ovako drastično pokrade Partizan, to se desilo prošle sezone u Nišu i Kruševcu. Partizan je u poslednje 3 utakmice protiv Čukaričkog oštećen za regularan gol poništen zbog nepostojećeg ofsajda kod rezultata 2:2 u prvoj polusezoni i zbog nedosuđenog očiglednog penala kod rezultata 2:2 u drugoj polusezoni i sada u finalu kupa drastično oštećen!