Četrnaest godina kasnije - Zagrljeni Lekić i Knežević!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 25.09.2023.
21:45
Izvor: Sportske.net

Fotografija dana...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sećate se 137. "večitog derbija"?

Dobro je ostao u sećanju navijača Partizana, dobili su meč sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić", a jedan od igrača koji su obeležili utakmicu bio je Srđa Knežević. 

Štoper Partizana je tada postigao autogol, a u 48. minutu je nagazio Dejana Lekića nakon čega je dobio i crveni karton. Ipak, Partizan je kasnije golom Klea uspeo da slavi pobedu. 

Posle utakmice Lekić nije želeo previše da govori o startu Kneževića, osim što ga je nazvao "čudnim", kao i da ga je nagazio "po duši", a šta je rekao Knežević. 

"Dobio sam crveni za gaženje Lekića. Mada, stvarno nisam imao nameru da ga tada povredim, jer da jesam, verovatno bih mu polomio rebra. Tome je prethodilo moje udaranje laktom, a to je bilo pokvareno sa moje strane. Jednostavno, nisam mogao na najbolji način da obuzdam tu energiju koju sam osećao, a ona mi se manje više stvarala pred svaki meč sa Zvezdom. Nikad ih nisam mrzeo, verujte, poštujem ih kao rivale. Samo sam želeo da ih pobeđujem", rekao je nekadašnji štoper crno-belih.

Navijači Partizana su u 154. "večitom derbiju" razvili i šetalicu preko čitave južne tribine na kojoj je fotografija Srđana Kneževića koji gazi Dejana Lekića.

Sada ovaj novi, 171. "večiti derbi" njih dvojica komentarišu zajedno na televiziji K1, a jednu zajedničku fotografiju su poslali u etar, nekih 14 godina nakon one ružnije...

Lepa najava, zar ne?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke