Ćirić: "Nemam problem sa Nikolićem"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.01.2015.
22:13
Izvor: Sportske.net

Novopečeni sportski direktor Partizana pokušao je da demistifikuje sve ono što se prethodnih dana dešavalo u klubu iz Humske. Dragan Ćirić poručio je da ne postoje nesuglasice sa trenerom Nikolićem i da nema razloga da se spekulacijama podriva dobar ambij

Povezane vesti

Samo nekoliko dana nakon što je izabrana nova Uprava FK Partizan uspela je da napravi haos i da se na kraju "opere" saopštenjem da su mediji krivi što se polemisalo o smeni Marka Nikolića.

Nakon intervencije navijača i reakcije predsednika kluba čelnicima sportskog sektora je stavljeno do znanja da od smene Marka Nikolića nema ništa a onda je opravdano usledilo pitanje kako će Tumbaković i Ćirić funkcionisati sa čovekom kome su našli naslednika dva dana nakon što su stupili na dužnost.

"Nemam ništa protiv trenera Marka Nikolića i svaka dalja priča na tu temu samo ogreza u spekulacije i čista nagađanja. Smatram da je klupsko saopštenje odagnalo svaku dilemu i da u relacijama između operativaca i struke ne postoji bilo kakav problem i time bih stavio tačku na celu tu priču" kaže za "Novosti" Dragan Ćirić.

Podsećamo da je želja Ljubiše Tumbakovića bila da nakon Dragana Ćirića u klub vrati i Ivana Tomića ali je selektor omladinske reprezentacije Srbije ostao uskraćen za trenerski posao u Humskoj.

"Stvorena je loša slika u javnosti o nečemu što je kroz klupsko saopštenje rečeno i objašnjeno. Partizan je svima nama na prvom mestu i gledamo jedino interese kluba i kako da svi doprinesemo što više možemo" ističe Ćirić.

Marko Nikolić vratiće se sa odmora u ponedeljak a tada će uslediti i "neprijatan" susret sa Tumbakovićem i Ćirićem. Što se sportskog direktora tiče, nema razloga za brigu jer ne postoji problem sa trenerom a samim tim ni prepreka za saradnju sa Nikolićem.

"Pripreme su na pragu, bitno je da se koncentrišemo i sve snage usmerimo na to da Partizan na proleće bude jači da održi, pa i poveća bodovnu razliku u odnosu na rivale" zaključak je Dragana Ćirića.

Fudbaleri Partizana počeće pripreme za novu sezonu odmah nakon Božića a videćemo kada će u Humsku stići prva pojačanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.