Copy Asano, paste Severina - Holanđanin napustio Partizan, pregovori u toku!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 22.02.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Neverovatno šta se "Crno-belima" dešava dve nedelje pred Večiti derbi...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Taman se činilo da je u Partizanu sve došlo na svoje posle odličnih rezultata u Super ligi Srbije protekle jeseni i dobrog početka drugog dela sezone, stiže prilično loša informacija za "Crno-bele".

Kako saznaje Telegraf, krilni fudbaler Partizana Ksander Severina je tokom današnjeg dana napustio klub uz obrazloženje da mu do 1. februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis ugovora, a njegovom agentu "komisija", odnosno nadoknada za letošnji transfer.

Isti izvor navodi da je taj bonus iznosio 25.000 evra. komisija agenta 50.000 evra i, prema nekim navodima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera.

Fudbaler je u sredu odradio trening bez ikakvih naznaka da bi se mogao odlučiti za ovakav potez, ali se nije pojavio na današnjem treningu nakon čega je utvrđeno da je Severina pokupio stvari i vratio se u Holandiju.

Klub iz Humske i sam trener Igor Duljaj su pokušali da stupe u kontakt sa Severinom, ali se on oglušio na svaki poziv, dok se menadžer posle izvesnog vremena javio i istom pričom o dugovanju koju je ponavljao već mesec i po dana, prenosi Telegraf.

Navodi se takođe i da pregovori dve strane još uvek traju i da postoji mogućnost da se Severina vrati u Beograd, međutim činjenica da je pokupio praktično sve stvari iz stana poput ranije Takuma Asana i Fusenija Dijabatea koji su otišli na štetu kluba zbog dugovanja ne uliva preveliki optimizam.

Partizan za vikend gostuje Radniku u Surdulici, a za dve nedelje Crvenoj zvezdi na Marakani, trenutak za ovako nešto verovatno nije mogao biti lošiji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke