Copy Humska, paste Monpelje - Sudija DOSUDIO penal, za razliku od utakmice Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.03.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Čini se da ne važe ista pravila u drugim ligama.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Jasno je svima, sudijski analitičari i stručnjaci govore o tome da nije bilo prekršaja golmana Napretka nad fudbalerom Partizana Nikolićem, pa je sudija Radaković dobio i pohvale. 

Raka Đurović i Zdravko Jokić su pohvalno govorili o suđenju na utakmici Partizana i Napretka prethodne nedelje, ali navijači i uprava crno-belih, kao i trener Igor Duljaj, nisu mogli da veruju kako je moguće da penal nije dosuđen u pomenutoj situaciji. 

Sada potpuno ista situacija u Francuskoj. 

Monpelje je dočekao Pari Sen Žermen, bilo je 2:6, ali je domaćin izjednačio u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena kada je dosuđen penal zbog prekršaja Donarume. Situacija nema nikakve razlike, prvo do lopte dolazi napadač, potom ga golman udara i odbija loptu u polje. Intenzitet udarca je u oba slučaja isti. 

"Što se tiče druge situacije, slažem se sa gospodinom Batom i ja bih takođe zviždao penal. Čak i ako je Donaruma dodirnuo loptu, nije kontrolisao svoje kretanje", rekao je sudijski analitičar Said Enjimi. 

Uglavnom, Partizan razloge za poraz od Napretka ne treba da traži u odlukama sudije, već samo treba da gleda u svoje dvorište ukoliko želi da bude konkurent za titulu prvaka. Ipak, voleli bismo da znamo šta nas to razlikuje od Francuske...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke