COPY Radnički, PASTE Novi Pazar!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.05.2022.
20:55
Izvor: Sportske.net

Poput Kragujevčana, i Pazarci stekli veliku prednost pred revanš baraža u nedelju.

Starsport.rs
Starsport.rs

Povezane vesti

Posle kragujevačkog Radničkog 1923 koji je ranije danas kao gost savladao pančevački Železničar u Smederevu sa 3:1, istim rezultatom je i Novi Pazar, takođe u gostima, bio bolji od beogradskog IMT-a.

Revanš mečevi baraža biće odigrani u nedelju, kada će Kragujevčani i Pazarci imati izvanredne prilike da pred svojim navijačima osiguraju opstanak u Super ligi.

Pazarci su na Banovom brdu poveli već posle nepunih šest minuta igre. Mustafa je sa leve strane ušao u kazneni prostor gde je zaustavljen, lopta se odbila do Lončara koji je sa leve strane centrirao za Čečarića, a ovaj preciznim udarcem glavom sa desetak metara pogađa mrežu - 0:1.

Mustafa je nekoliko puta pretio golu domaćih, ali je kasnije zbog povrede morao van igre. Mujezinović je takođe imao odličnu priliku kada je odlično reagovao golman Kojić.

Domaći su uzvratili preko Lučića u 39. minutu posle centaršuta sa desne strane i konfuzije u odbrani Pazaraca.

Ali, pred sam kraj poluvremena, Rubežić je vratio prednost gostima posle odlično izvedenog kornera od strane Mujezinovića - 1:2.

U nastavku još jedan gol gostiju, postigao ga je Bojica Nikčević posle kontranapada u 70. minutu i do kraja meča ekipa Tomislava Sivića je rutinski zadržala dva gola prednosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke