Čović pred Partizan: ''Vidim da su oslabljeni...''

Autor: Darko Mitrović
petak 19.11.2021.
10:41
Izvor: Beta

Može li Vojvodina to da iskoristi?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Vojvodine Nemanja Čović rekao je danas očekuje tešku utakmicu protiv Partizana, ali je istakao da njegova ekipa u Beograd neće putovati "spuštenog garda".

"Posle dobre utakmice protiv Crvene zvezde, na kojoj nam je malo nedostajalo da izvučemo pozitivan rezultat, sa istim razmišljanjem idemo i u Beograd na gostovanje Partizanu. Želimo da se nadigravamo i očekujem dobru utakmicu. Partizan je odlična ekipa, ali ne sumnjam u moje drugove", rekao je Čović, prenosi klub.

Posle reprezentativne pauze, nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a fudbalere Vojvodine očekuje novi derbi, pošto će, nakon meča protiv Crvene zvezde, u nedelju gostovati Partizanu.

Vojvodina je četvrta na tabeli domaćeg šampionata sa 23 boda, dok je Partizan prvi sa 44.

Na početku sezone, Partizan je pobedio Vojvodinu na "Karađorđu" sa 2:0, ali je Čović istakao da sada očekuje drugačiji meč.

"U toj prvoj utakmici baš i nismo bili u nekom ritmu, pogotovo nakon te prve evropske utakmice, pri čemu smo čak i pre nje imali teško gostovanje Crvenoj zvezdi, na kojem smo se mnogo potrošili, i emocionalno i fizički", rekao je Čović.

"Sada očekujem drugačiji meč. Vidim da su oslabljeni i da im neće igrati nekoliko igrača, iako se to nikad ne zna, jer stvari mogu da se promene u poslednji čas. Za nas će to biti težak meč, ali ne idemo tamo 'spuštenog garda'", dodao je on.

Posle odrađene suspenzije zbog kartona, Čović će biti na raspolaganju treneru Slavoljubu Đorđeviću za ovaj meč, baš kao i vezista Novica Maksimović.

Vojvodina neće moći da računa jedino na desnog beka Marka Bjekovića, koji zbog povrede verovatno neće nastupati do kraja polusezone.

Utakmica izmedju Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 15.45 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke