Crno-bela ofanziva, Partizan stvara ''pakleni'' vezni red!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.08.2022.
13:59
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Pregovori u završnoj fazi, ostala je još samo jedna prepreka.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Finiš je letnjeg prelaznog roka, a u Partizanu pokušavaju da nadoknade ono što nisu uradili pre početka sezone i da aktuelni sastav ekipe najzad učine konkurentnim i za titulu u Srbiji, iako Zvezda ima ogromnih sedam bodova prednosti, ali i za zapažen rezultat u Evropi.

Tokom vikenda je potvrđen dolazak Hamidua Traorea, veziste turskog Giresinspora za 700.000 evra, a iako se njegov dolazak očekivao danas, nova informacija je da bi Traore trebalo u utorak uveče da se pojavi u Humskoj.

Međutim, taj transfer ne znači da su crno-beli odistali i od Gojka Cimirota, veziste Standarda iz Liježa i kako sada stvari stoje, velike su šanse da narednih dana i taj posao bude uspešno završen.

''Telegraf'' ovog popodneva prenosi najnovija saznanja na tu temu i navodno je sam fudbaler veoma zainteresovan za prelazak u Partizan, pa će danas ili sutra razgovarati sa čelnicima Standarda kako bi ubrzao rasplet cele priče.

U belgijskom klubu je odnedavno i novo rukovodstvo, a jedini koji se još uvek čvrsto protivi Cimirotovom odlasku u Partizan je trener Standarda Roni Deila. Međutim, menadžer Miroslav Stević i generalni direktor Miloš Vazura danas kreću u završnu ''ofanzivu'' na potpis iskusnog bosanskohercegovačkog veziste i ukoliko ne bude nekih većih iznenađenja, i on će uskoro biti promovisan u Humskoj.

Razlog više za optimizam u Partizanu je što je Cimirot ušao u završnu godinu ugovora sa Belgiojancima, kojima polako ističe i poslednja prilika da nešto zarade od njegovog transfera.

A sa Cimirotom i Traoreom, uz Andradea, Natha, Fejsu, uskoro i oporavljenog Danila Pantića, Partizan bi imao odličan izbor igrača u veznom redu.

Podsetimo, Partizan u četvrtak igra revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamruna na Malti. Prvi meč crno-beli su dobili sa 4:1, a kvota u AdmiralBet-u na njihov novi trijumf iznosi 1.65.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke