Crno-beli u Roterdamu, evo kada Stanojević izlazi pred novinare

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.03.2022.
16:51
Izvor: Sportske.net

Partizanova ekspedicija doputovala u Roterdam gde će sutra odigrati revanš meč osmine finala Lige konferencija protiv Fejenorda.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je u nekompletnom sastavu otputovao jutros u Holandiju. Osim lakše povređenog Natha, mladog napadača Milovanovića koji je na poštedi zbog virusa i štopera Vujačića koji nije otputovao zbog žutih kartona, nedostaju i već duže povređeni Fejsa, Miljković, Obradović, Pantić, a trener Stanojević je odlučio da na put ne povede iskusnog levog beka Rajka Brežančića.

Tokom popodneva crno-beli su stigli na odredište, a kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, trener Partizana Aleksandar Stanojević i fudbaler Kvinsi Menig će u 18 časova i 30 minuta na ''De Kajpu'' izaći pred novinare na konferenciji za medije.

Pola sata kasnije fudbaleri Partizana odradiće oficijelni trening, koji će trajati 75-90 minuta, a holandski i srpski predstavnici medija će njemu moći da prisustvuju u prvih 15 minuta.

Utakmica između Fejenorda i Partizana na programu je u četvrtak od 21 čas na ''De Kajpu'', a TV prenos je na RTS 1 i TV Arena Premium 1. Podsetimo, Fejenord je u Humskoj prošlog četvrtka trijumfovao rezultatom 5:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke