Crnogorac potvrdio, Terzić ga zvao u Zvezdu, nije došao zbog ''nagrđenog kolena''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.03.2022.
23:54
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Mnogo voli Zvezdu, ali nije ispunio želju da obuče njen dres.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Prošlo je skoro pet godina od kada je nekadašnji crnogorski reprezentativac i napadač Juventusa Mirko Vučinić okončao igračku karijeru, ali mnogi ne znaju da je postojala velika želja generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da ga pred kraj karijre dovede na ''Marakanu''.

O tome je Vučinić ovih dana govorio za ''Informer'', a razgovore sa Terzićem na temu prelaska u Crvenu zvezdu vodio je dok je bio član Al Džazire iz Abu Dabija.

''Zvezda je nešto posebno. To je najveći klub sa ovih prostora. Zvao me je Zvezdan Terzić, ali ja nisam bio u stanju da igram, koleno mi je bilo nagrđeno. Osim toga, imao sam ugovor sa Al Džazirom i rekao sam to Terzi'', izjavio je Vučinić i otkrio šta mu je Terzić na to odgovorio:

''On je rekao: "Ma samo ti kaži jesi li spreman da dođeš, sve ćemo rešiti''', otkriva Vučinić.

Iako je Terzić bio uporan, problematično koleno ispostavilo se kao nepremostiva prepreka da se taj transfer ostvari, ali to nije promenilo odnos koji Vučinić ima prema Zvezdi. 

''Nisam bio spreman. Ja volim Zvezdu. Navijao sam za nju kao mali, navijam i danas, s tim da sad to malo drugačije gledam. Svi znaju šta znači kad neko na Balkanu igra za Zvezdu. To je i u Italiji personifikacija fudbala sa ovih prostora. I deci pričam o Zvezdi, kakav je to klub, kakva atmosfera'', naglasio je Vučinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke