Crnogorci najavljuju promene u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.08.2018.
20:43
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Informacija objavljena pred sam početak utakmice u Litvaniji, da li će krajnji ishod meča i Partizanov prolaz dalje nešto promeniti?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Već sedam ili osam puta je Miroslav Đukić bio pred smenom u Partizanu u proteklih godinu dana, bar prema medijskim najavama, ali on je sve to stoički izdržao i nastavljao da obavlja svoj posao.


Ipak, ni današnji dan nije protekao bez novih najava promene na klupi Partizana.

Naime, podgoričke ''Vijesti'' su pred sam početak meča u Litvaniji, u 17:55, na svom sajtu objavile svoja najnovija saznanja da će Đukić biti smenjen odmah po povratku iz Litvanije i da će novi trener Partizana biti Zoran Mirković, aktuelni pomoćnik selektora reprezentacije Crne Gore.

Ni to nije sve, pomenuti izvor navodi da je već određen i Mirkovićev pomoćnik i da će to biti Gordan Petrić.

Podsetimo, informacija o dolasku Mirkovića na klupu Partizana pojavila se i u ponedeljak, tokom sednice Skupštine Partizana, ali je to ubrzo demantovano iz kluba.

Hoće li tako biti i ovoga puta?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tyrion
Thursday, 02.08.2018
21:36

Djukicu ostani!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxa

avatar
zdenkomen
Thursday, 02.08.2018
21:36

Kako je krenulo, još će im Milo biti predšjednik.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 02.08.2018
21:11

Djukicu ostani!!

avatar
Darko
Thursday, 02.08.2018
21:08

Navijac sam cz , ali ovo je blagi ocaj kako partizan igra. JA bi iskreno volio sto duze da vam Djukic ostane , ali kako igra ekipa ovo jece od godinu od kada je on na klupi , ovo je blagi ocaj , patnja , stvarno lose. A i ovo sto pominju BAtu Mirkovica ili Krstajica , i to su tanke opcije , tako da ja se nadam jos jednoj tituli mojih :)

avatar
Osijek 51
Thursday, 02.08.2018
21:06

Da je nekome u interesu da Partizan bude jak i uspjesan ovaj stitarski dripac bi bio smanjen prosle godine poslije utakmice sa Vozdovcem, ni NATO mu ne moze nista dokle god sa ovom marionetskom upravom odradjuje prljave poslove...

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 02.08.2018
20:54

Nije ni on neko rešenje, ali sada bi pristao i na Tomića

avatar
RG VILI
Thursday, 02.08.2018
20:53

Za sve ovo jedno veliko „dace bog“ da se desi!

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 02.08.2018
20:46

STOICKI izdrzao? Onako je mogla da se ponasa samo persona bez i trunke obraza i morala!

avatar
riquelme
Friday, 03.08.2018
02:00

Covek je profesionalac! Nema 50 % onoga sto su imali pre njega... Kako vas nije blam da pljujete coveka koji vas je 2 puta uvodio u Evropu i ostavljao vas i na prolece tamo. To je isto kada navijaci Zvezde krenu da pljuju Bozovica. Sramota stvarno! Doveli mu neke debile, prodali 2 igraca koji su dali 50+ golova, ostavili odbranu koja ne zna centarsut da brani i on uvede Partizan u LE i jos prezimi... Pa dao bih mu dozivotan ugovor. Sta mislis da je on pavijan pa nije trazio bolje stopere, da umesto Djurdjevica, Tavambe i Leonarda dodje malo bolji igrac od Ozegovica??? Vracaju Lolu, Tosica kako mislis da covek nesto uradi. Mali Pantic je tanak a mora da igra jos ga i pazare na kraju i jos ocekuju da covek da otkaz pa da raspale po njemu a da pritom ne dobije ni dinara... Ma Zivkovic mali je pokazao kako se radi sa ljudima kao sto su Iliev, Vucela i Vazura.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 03.08.2018
17:15

Super, zasto onda nije otisao kad je video kakve mu igrace dovode, zasto je dosao bez ijednog svog saradnika u strucnom stabu, zasto ni posle nikoga nije doveo da ga malo pojaca i poboljsa rad? Meni je sasvim jasno zasto ga ti branis i zasto bi voleo da je ostao, ali, i to je posle nekog vremena vec izandjalo...

avatar
trifun
Friday, 03.08.2018
11:23

Sreća što se ti ništa ne pitaš oko Djukića sa takvim mišljenjem o njemu.Da ti Kondor možda nije rodjak jer i on brani DJukića i tako će nastaviti i kad svi posle današnjeg dana,pod uslovom da ga oteraju ,zaborave i da postoji čovek sa takvim imenom i prezimenom.