"Crnogorski Kaka" na radaru Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.05.2024.
22:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Partizan je tokom svoje istorije imao neke veoma zapažene fudbalere iz Crne Gore, pa stoga ni ne čudi da iz Humske često gledaju prema jugozapadu.

Super League Greece
Super League Greece

Povezane vesti

"Crno-belima" predstoje značajne promene u igračkom kadru pred početak nove sezone, a jedno od prvih pojačanja mogao bi biti i reprezentativac Crne Gore Marko Bakić (30), prenosi Sportski žurnal.

Fudbaler OFI iz Krita igra na poziciji veznog fudbalera, uvršten je u najbolji tim Super lige Grčke, a kako mu ugovor sa Krićanima ističe na leto 2025. godine, interesovanja ne fali, pa se tako kao naredna destinacija Bakića pored Partizana spominje i Saudijska Arabija.

Marko Bakić je svojim talentom privukao pažnju Torina koji ga je leta 2012. godine platio Mogrenu čak 3.000.000 evra, da bi godinu dana kasnije pojačao Fiorentinu iako se u Lombardiji nije naigrao.

"Crnogorski Kaka", kako glasio nadimak tada talentovanog veziste, nije uspeo da se zadrži u Firenci, pa je nakon toga nastupao i za Speciju, Belenenšeš, Bragu, Alkorkon, Muskron i Budućnost iz Podgorice pre nego što se januara prošle godine obreo na Kritu.

U crno-belom dresu OFI-a ove sezone odigrao je 30 utakmica, a postigao je pet golova i upisao tri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke