Crvena zvezda i Rakonjac - Pregovori zakočili

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 30.01.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

Hoće li Zvezda dovoditi novog napadača?

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Menadžer napadača moskovske Lokomotive Marka Rakonjca rekao je za ruske medije da su pregovori oko transfera u Crvenu zvezdu trenutno zakočili.

Zvezda je iskazala svoje interesovanje za bivšeg napadača Čukaričkog, te da bi to bila pozajmica sa opcijom otkupa njegovog ugovora na kraju sezone, ali kako kaže njegov agent Igor Gluščević, pregovori u ovom trenutku stagniraju.

"Nemamo konkretnih vesti o eventualnom prelasku Rakonjca u Zvezdu. Očekujemo da će ih biti u narednih nekoliko dana. Mogu sada da kažem da su se pregovori zakočili. Teško je reći i da li je Crvena zvezda zaista ozbiljno zainteresovana ili nije, oba kluba imaju argumente. S obzirom da se prelazni rok uskoro završava, nešto bi trebalo da se dogodi", rekao je Gluščević za ruske medije, a preneo "Žurnal".

Zvezda želi da angažuje alternativu za Aleksandra Pešića, ali ne i da utroši veliku količinu novca na tako nešto, piše "Žurnal". 

Uostalom, srpski šampion u svojim redovima ima i mladog Jovana Mijatovića kojeg može da usmerava u domaćim utakmicama, a na pripremama se videlo da se ni Stefan Mitrović ne snalazi loše u ulozi najisturenijeg na terenu.

Pričalo se u izraelskim medijima o milionskoj ponudi za Igora Zlatanovića koji brani boje Makabija iz Netanje, ali ništa više se o tome nije moglo čuti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke