Crvena zvezda se ne opušta pred Kluž

Autor: Nemanja Janošev
utorak 24.08.2021.
14:51
Izvor: Sportske.net

Ne bi trebalo da bude problema, ali doza opreza je tu.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde Marko Gobeljić smatra da ekipa ne sme da se opusti uprkos tome što imaju prednost od četiri gola iz prvog meča sa Klužom.

Zvezda sutra putuje u Rumuniju gde će u četvrtak odigrati revanš meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kluža. U Beogradu je bilo ubedljivih 4:0 golovima Pavkova, Kataija, Bena i Ivanića.

"Nema mesta opuštanju, od prvog minuta moramo da igramo onako kako smo igrali u Beogradu. Svi smo svesni značaja meča i šta nam on donosi.  Obezbedili smo peti put zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja, ali naš cilj je Liga Evrope, učinićemo sve da do nje i dođemo. Kluž je ozbiljna ekipa, jasno je da imaju kvalitet čim se bore za Ligu Evrope, na nama je da njihov kvalitet neutrališemo i obradujemo navijače Crvene zvezde. Cilj je jasan, idemo u Rumuniju po prolaz", istakao je Gobeljić. 
 
Osvrnuo se desni bek srpskog šampiona, koji je nedavno odigrao i 150. meč u crveno-belom dresu da je podrška navijača ono što je izabranicima Dejana Stankovića nedostajalo prethodne sezone.
 
"Sjajna godina je iza nas, ostaje žal što navijači nisu mogli da budu sa nama, međutim sada je situacija drugačija i to nas veoma raduje. Njihova energija nas dodatno motiviše i budi “glad” za pobedama. Pružili su nam veliku podršku već na samom startu sezone i veoma smo im zahvalni zbog toga. U Rumuniji ćemo igrati za njih, kako bismo im omogućili da ove sezone nadoknade propušteno i kako bismo se svi zajedno radovali novim uspesima Crvene zvezde, koji su sa njima zagarantovani",
 zaključio je Gobeljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke