Crvena zvezda: "Srđan Jovanović ciljano pomogao Partizanu, sklonite ga!"

Autor: Mladen Heleta
subota 24.02.2024.
19:12
Izvor: Sportske.net

Hitno saopštenje.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem nakon utakmica "večitih" rivala u 22. kolu Super lige Srbije. 

Zvezda je danas pobedila Čukarički sa 3:0, ali se saopštenje tiče utakmice u Surdulici, u kojoj je Partizan savladao Radnik sa 2:1 i tako ostao na +1 u odnosu na crveno-bele na čelu tabele.

Za Zvezdu je sporan detalj iz 59. minuta, kada je posle kontakta Svetozara Markovića sa Zajmovićem u šesnaestercu Partizana, glavni sudija Miloš Milanović dosudio penal za Radnik, pri rezultatu 0:0.

Nedugo zatim VAR soba, u kojoj je bio Srđan Jovanović, pozvala je Milanovića da pogleda snimak i on je, pošto je to uradio, odlučio da poništi svoju odluku.

To je bio povod za saopštenje usmereno najpre ka Jovanoviću, koji važi za najboljeg srpskog sudiju. On je pre četiri dana sudio utakmicu osmine finala Lige šampiona između PSV-a i Borusije iz Dortmunda (1:1), posle koje su "milioneri" bili nezadovoljni njegovim deljenjem pravde.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku", navode iz Crvene zvezde u saopštenju i zaključuju:

"Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Mirkic
Sunday, 25.02.2024
05:46

Iskompleksiran covek,evropi i svetu valja a anduliranom ne,sta reci a suzu ne pustiti za saopstenje!!!1

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 25.02.2024
00:43

Penali koji su suđeni za CZ protiv NP i Čuke su kriminalni, ali problem je što nije sviran nepostojeći penal za Radnik, sudija koji je sudio meč je mogao lagano da ostane pri svojoj odluci kada je pogledao snimak...

avatar
Pero
Sunday, 25.02.2024
00:21

Dr.Terzicu,ne gubi vreme pišući saopštenja kao tvoj kolega Čović nego u ovom konkretnom odmah piši da onganizra odmah postupak protiv Partizana zbog duga prema Severini.

avatar
HH
Saturday, 24.02.2024
19:58

Za dobrobit fudbala uopste Terza tamo gde mu je mesto onda se zvezdi ne bi sudilo po dva penala

avatar
Slavoljub
Saturday, 24.02.2024
19:16

Dokle se više ti javljam ,Partizan vas nikad nije spomenuo, hvata Vas nervoza zbog Partizana