Crveno-bela ofanziva, Zvezda ubrzano sprema još jednu ''bombu''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.04.2021.
23:09
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.rs

Zvezda ''punim gasom'' do velikih pojačanja.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Veče odličnih vesti za navijače Crvene zvezde, koji će, po svemu sudeći, ovog leta imati mnogo razloga za zadovoljstvo.

Preneli smo već, sa Aleksandrom Dragovićem je napravljen veliki pomak posle najnovijih razgovora sa Zvezdaom Terzićem i sada iskusnog štopera još samo formalnosti dele od ozvaničenja saradnje sa srpskim šampionom.

Sve bi trebalo da se potvrdi i pre kraja tekuće sezone, a nešto duži je put do realizacije drugog ''bombastičnog'' transfera - angažovanja napadača Aleksandra Prijovića iz Al Itihada.

Portal ''RedStarBelgrade'' večeras piše na ovu temu i navodi da je Zvezda ''na pragu'' dogovora i sa Prijovićem. U prilog tome navodi se da je iskusni napadač ''veoma zainteresovan'' da zaigra u Zvezdi i ''veoma motivisan da napadne plasman u Ligu šampiona'' sa beogradskim crveno-belima.

Ono što je u njegovom slučaju komplikovanije nego kod Dragovića je to što njegov ugovor sa Al Itihadom ističe tek za dve godine, ali u Zvezdi čine sve da Prijovića angažuju znatno pre tog roka, naravno uz dogovor sa čelnicima pomenutog kluba.

Prijović je ove sezone nastupio na 25 mečeva za Al Itihad, a postigao je osam golova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 23.04.2021
16:34

Надам се да ово не значи да неће откупити Фалћинелија. Имамо коначно одличног нападача који се феноменално уклопио. Не би ваљало да га се одрекнемо тек тако.