Čudesni put kapitenske trake reprezentacije Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.10.2015.
20:20
Izvor: Sportske.net

Ne viđa se tako često na takmičarskim utakmicama da kapitenska traka za osam minuta promeni četvoricu vlasnika, a evo kako se taj kuriozitet dogodio u Humskoj.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije poražena je u poslednjem susretu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ali neuspeh u duelu sa Portugalom nije imao veći takmičarski značaj.

Pored još jednog poraza utakmicu u Humskoj pamtićemo po kuriozitetu koji je zabeležen tokom drugog poluvremena.

Uloga kapitena u odsustvu Branislava Ivanovića pripala je Aleksandru Kolarovu ali je on traku predao Nemanji Matiću nakon što je u 77. minutu napustio teren.

Samo četiri minuta kasnije vezista čelsija dobija crveni karton zbog prigovora, pa traka odlazi na ruku Zorana Tošića koji iz igre izlazi u 84. minutu i predaje je Vladimiru Stojkoviću.

Da je Radovan Ćurčić imao pravo na izmenu golman reprezentacije Srbije napustio bi teren u nadoknadi vremena zbog povrede pa je ostalo nejasno ko u našem nacionalnom timu obavlja ulogu petog zamenika kapitena.

Meč sa Portugalom omogućio nam je da saznamo ko su pored Kolarova i Matića zamenici Branislava Ivanovića a sigurno je da se neće skoro dogoditi da kapitenska traka za osam minuta promeni četvoricu vlasnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
21:12

Velika je nepravda da Kolarov bude kapiten pre Stojkovica, ko je tu vise dao reprezentaciji?!

avatar
Dropkick Murphys
Monday, 12.10.2015
00:20

Mozda Kolarov ima vise uticaja u svlacionici,mozda je veci autoritet medju saigracima..........Ne znam,samo pretpostavljam......Nije kapiten uvek onaj koji je i najbolji,onaj ko je doprineo najvise.......

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 12.10.2015
23:56

Mislim da bi trebalo da se određuje po broju utakmica odigranih u nacionalnom timu, zato imaju prednost kod mene Ivanović Tošić Stojković Kolarov...

avatar
-RVT- 1899/1945/1983
Monday, 12.10.2015
11:48

Znam da se to odredjuje prema uticaju i autoritetu, ali ovo drugo je nesto sto direktno proistice iz predjasnjih zasluga. Istina, ne samo iz toga, ali Stojkovic je i stariji dve godine, a mislim da saigraci ne bi trebali da gledaju ko gde igra nego drugi kriterijumi da budu merodavni. Stojke je komandant:)

avatar
Sunday, 11.10.2015
20:54

Vi mislite da se tu zna neki red? Kolarov je dao traku kome je on mislio da treba, a ne određenom zameniku kapitena!

avatar
Liquid Swords
Sunday, 11.10.2015
20:42

Ponosan sam na igru nase reprezentacije veceras ! Zgazili ste Portugal bravo momci !