Čudne poruke iz Čukaričkog pred nastavak sezone, sad se i Saša Ilić umorio?!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.02.2022.
10:25
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Da li je toliko naporno raditi u Čukaričkom ili je nešto drugo u pitanju?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Čukarički je odlično odigrao jesenji deo sezone, na tabeli je prvi pratilac neprikosnovenih ''večitih rivala'', zauzima treće mesto sa 38 bodova, a ove jeseni su ''Brđani'  ostvarili i odličnu zaradu prodajom najboljeg strelca Đorđa Jovanovića Makabiju iz Tel Aviva za 1.9 miliona evra.

Takođe, njihov tim je zablistao protiv Dinama iz Kijeva, učesnika Lige šampiona, vodio je 2:0, ali je na kraju poražen sa 3:2.

Utisak je da imaju mnogo razloga da u sjajnom raspoloženju uđu u drugi deo sezone i izbore plasman na evropsku scenu na proleće, ali poslednjih dana iz kluba stižu pomalo čudne poruke.

Najpre je u razgovoru za klupski sajt direktor kluba Vladimir Matijašević više puta naglasio kako se umorio od fudbala, da ga je Jovanovićev transfer ''ubio'', a sada u razgovoru za ''Žurnal'' i trener Saša Ilić šalje sličnu poruku.

Na pitanje kakve bi utiske preneo nekom iz fudbalskog sveta posle prvih priprema sa Čukaričkim, Ilić je iznenadio odgovorom:

''Da se ne hvata trenerskog posla. Da dovoljno zaradi u igračkoj karijeri i da ode na odmor, komentariše utakmice sa prijateljima i uživa'', konstatovao je Ilić.

Sada se postavlja pitanje kakve se poruke šalju igračima Čukaričkog ovakvim izjavama. Ako su direktor i trener umorni, a prolećni deo prvenstva još nije počeo, mogu li i igrači sada da se požale na umor posle napornih priprema?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke