Čuka briljira, pao Partizanov rival, hoće li i Zvezda?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.02.2022.
10:05
Izvor: Sportske.net

Ilić zadovoljan velikom pobedom.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su veliki pobedu na pripremama pošto su srušili Dunajsku Stredu 2:0, Partizanovog protivnika u letošnjim kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Strelci za tim sa Banovog brda bili su internacionalci Norman Kempbel i Ibrahim Endije.

Uoči skorašnjeg nastavka sezone i gradskog derbija protiv Crvene zvezde, trener "Brđana" Saša Ilić istao je zadovoljstvo velikog pobedom.

"Lepa fudbalska predstava, protiv izuzetnog protivnika, koji igra dinamičan i dobar fudbal. Zadovoljan sam kako su momci izgledali, dosta su motorički i trkački parirali takvoj ekipi. Takođe, taktičke stvari su vrlo dobro obavljene. Zadovoljan sam kako su se stvari odvijale, lepo je i kad se dobije utakmica, iako rezultat nije primaran na pripremama", rekao je bivši kapiten Partizana.

Posebnu pažnju na sebe skrenuo je mlađani Marko Rakonjac, koji je zavredeo Ilićeve pohvale.

"Ono što je Rakonjac pokazao, bilo je fantastično. Ima ogroman potencijal, bio je uglavnom fenomenalan, osim tog poteza. Što se tiče promašaja, ne znam šta je hteo u tom momentu, dešavale su mu se slične situacije u jesenjem delu sezone. Imao je utakmica kad napravi jedan vrhunski potez, pa potom grešku. Mnogo smo pričali o tome ranije, trebalo je ovakav sjajan potez da realizuje, ali dobro".

Veliki peh doživela su čak trojica igrača Čukaričkog, ali Ilić nije previše zabrinut.

"To jeste problem. Do pre dva dana, izuzev Docića i Kovačevića, koji su bili povređeni, imali smo dobru situaciju. Sve povrede na pripremama u Turskoj su mehaničke prirode, Jankovića, Čolića i Kempbela. Nadam se da ćemo na tom broju stati", rekao je Ilić čiji tim će već u sredu izaći na megdan kijevskom Dinamu.

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije počinje 12. februara, a istog dana Čukarički će gostovati Zvezdi u gradskom derbiju, koja se suočava sa velikim izazovom da prvi put posle četiri godine ostane bez titule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke