Čuka i Voša u meču vrednom "više od tri boda"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 14.10.2021.
18:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Očekuje nas derbi kola u Superligi Srbije.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Srdjan Mijailović izjavio je da je Vojvodina tima čije samo ime poziva na oprez.

"Vojvodina je uvek Vojvodina, klub čije samo ime poziva na oprez. Možda su nešto lošije startovali, ali su i dalje u vrhu. I naravno da su uvek opasni. Novosađani su zadržali nekoliko iskusnih igrača, onih koji uvek mogu i na individualni kvalitet da reše utakmicu. Pre svega tu mislim na Simića, Vukadinovića, Čovića, Bastajića, Mrkaić", rekao je Mijailović.

"Napravila je Vojvodina i ozbiljan zaokret sa mladim igračima, nekoliko njih su reprezentativci Srbije u svojim godištima. I od njih preti opasnost, pokazali su kvalitet u prethodnim mečevima", dodao je on.

Mijailoviću je drago i što se ekipa polako kompletira.

"Bilo je mnogo utakmica od početka sezone u kojima smo se "krpili", u pojedinim momentima i sa šest-sedam startera van stroja. I u takvim uslovima uspevali smo da slavimo važne pobede u Kruševcu i Bačkoj Topoli. I sa Vojvodinom ćemo biti hendikepirani, bez najboljeg strelca ove sezone Đorđa Jovanovića. I naravno moraćemo kao i u nekim prethodnim susretima da nalazimo neka druga rešenja", izjavio je Mijailović.

Mijailović smatra i da duel protiv Vojvodine vredi više od tri boda, jer je u pitanju direktan konkurent za Evropu.

"Svaki trijumf protiv direktnog konkurenta za plasman u Evropu, a Vojvodina to svakako jeste, vredi mnogo više od tri boda. Trijumfom protiv TSC-a smo došli na treće mesto, na nama je da sada uspostavimo kontinuitet i da osvajamo bodove u serijama", rekao je Mijailović.

Čukarički će u subotu dočekati Vojvodinu od 18, u 13. kolu Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke