Čuka juri pobedu protiv "zmajeva"!

Autor: Ivan Cvetković
petak 23.04.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Čukaričkog gostuju u subotu ekipi Voždovca u meču 33. kola Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Tošić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca biti "za nijansu" rasterećenija od rivala koji se bori za opstanak, ali je istakao da su tri boda na toj utakmici "od izuzetnog značaja" za tim sa Banovog brda.

"U prošloj utakmici protiv Voždovca uspeli smo da stignemo i prestignemo njihovo vodjstvo. Sada, ipak, očekujem da će ekipa koja prva povede imati veliku prednost", rekao je Tošić za sajt kluba.

"Možda smo za nijansu rasterećeniji od rivala koji se bori za opstanak, ali ne gledamo druge, imamo svoje ciljeve i nama su tri boda od izuzetnog značaja u predstojećoj utakmici", dodao je on.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju u subotu ekipi Voždovca u meču 33. kola Super lige Srbije.

Levi bek Čukaričkog je rekao i da se ekipa cele nedelje spremala na veštačkoj travi, za specifičnu podlogu, kao i da je na igračima da urade ono što od njih očekuje stručni štab.

Na tabeli Super lige Srbije Čukarički je četvrti sa 65 bodova, dok je Voždovac na 14. mestu sa 38 bodova.

Čukarički nije izgubio niti jedan bod u duelima sa devet poslednjeplasiranih ekipa, a do kraja sezone će, osim Voždovcu, gostovati još dvema ekipama koje se bore za opstanak, Javoru i Napretku.

"Iskreno, nisam znao za taj podatak. Tabela pokazuje da smo kvalitetom iznad tih timova, a rezultati da sve zavisi od nas, protiv ekipa iz donjeg dela", rekao je Tošić.

Tošić je dodao da je Voždovac vrlo kvalitetna ekipa, da igra otvoreno, ali da kao njihov najveći nedostatak vidi manjak iskustva.

"Opet, imaju vrlo kvalitetne pojedince, kadre da iznenade bilo kog rivala. Jesmo blagi favoriti, ali očekujem sve, samo ne lak meč", istakao je on.

Prednost svoje ekipe Tošić vidi u iskustvu, pre svega u veznom redu Srdjana Mijailovića i Marka Docića.

"Ali, imamo i dosta mladih igrača, vrlo kvalitetnih, spremnih da u svakom momentu iskoriste šansu. Tako je i sa mnom, trudiću se da do kraja sezone odigram što više utakmica, da imam što više minuta, nadam se da ću opravdati poverenje stručnog štaba", rekao je on.

Čukarički bi pobedom u ovom meču osigurao plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija.

"Na nama je da odigramo maksimalno u preostalih šest mečeva, počevši od gostovanja Voždovcu. Evropa je još daleko, ali će i tu doći sve na svoje posle još jednih priprema koje nas očekuju pred početak naredne sezone", zaključio je Tošić.

Meč izmedju Voždovca i Čukaričkog igra se sutra od 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke