Čuka - Momci, zaslužili ste ovaj novac!

Autor: Miloš Marković
petak 22.05.2015.
12:20
Izvor: Sportske.net

Čukarički slavi uspeh u Kupu, razloga za osmeh imaju i zahvaljujući gazdi kluba koji će novac od Saveza preusmeriti igračima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čukarički kao primer dobre prakse oduševio je srpsku javnost.

Ovaj fudbalski klub je od bankrota do istorijskog uspeha stigao za samo 4 godine, Brđani su postali primer evropskog poslovanja u Srbiji.

Zdravih temelja, pametne selekcije i vrednog rada, Čukarički je osvojio Kup, naredne godine će se boriti i za prvenstvo. Gazda kluba, Dragan Obradović, popularni Gale bio je emotivan nakon finala Kupa, a svoje igrače je obradovao i novcem.

Naime, 10 miliona dinara koje Savez dodeljuje pobedniku Kupa prvi čovek Čukaričkog podeliće igračima.

"Nagrada koju ste osvojili kao osvajači Kupa od FSS pripada vama. Deset miliona dinara je vaša nagrada za sve lepe trenutke koje ste priuštili Čukaričkom.", prenosi 'Sport' reči prvog čoveka beogradskog kluba.

cukaricki

Svaka čast, zasluženo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сварог
Friday, 22.05.2015
13:23

Jel se još neko buni protiv privatizacije u srpskom fudbalu posle primera Čuke?!

avatar
postmanns
Friday, 22.05.2015
14:14

Svi su druze za privatizaciju...ali vidi ovo,gazda im je tu,dok je tu,dok placa,bice igre,bice rezultata...ako sutra odluci da ode,propast.E sada,treba naci nekog dobrog coveka kakav je gazda Cuke,za Zvezdu,Partizan i Vosu,ako se lose uradi privatizacija,moze znaciti propast,cak i veca nego sto je trenutno. Da ne razumes pogresno,samo iznosim svoje bojazni,u svakom slucaju sam za privatizaciju,koliko vec sutra.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 22.05.2015
18:38

Zato ja pričam da trebaju da se privatizuju klubovi koji su na rubu propasti, npr. Radnički Kragujevac ili Sloboda Užice, ništa ne može da se izgubi ako se privatizuju, a mnogo može da se dobije njihovom privatizacijom + siguran posao za ljude, država će dobivati porez od prodaje igrača, za struju vodu i tako dalje, a i podignut će kvalitet lige, samim time i imidž srpskog fudbala.

avatar
Marko Kralj
Friday, 22.05.2015
12:54

Pravi primer evropskog poslovanja i manira. Gospodin..moj gazda bi to uzeo sebi i jos bi dobili po usima sto nismo pobedili 2:0 nego se nervirao do kraja meca.

avatar
Friday, 22.05.2015
12:26

Svaka cast ovom coveku! Preuzeo je klub kada je bio na dnu druge lige i za, cini mi se, 3-4 sezone ih je doveo do vrha. Nadam se da je dovoljno bogat da moze da nastavi sa ulaganjem u klub, jer ovim tempom i sa jos dva do tri dobra igraca, titula uopste nije daleko.

avatar
Ginola
Friday, 22.05.2015
13:18

Tesko ce oni do titule...Ja sam navijac Zvezde,ali iskreno bih zeleo da Cuka uzme titulu,posluju u plusu,redovne plate,jedini organizovan klub u Srbiji.Gurace se Zvezda i Partizan dok se ne privatizuju.