Čuka nanela Voši prvi poraz i skočila na drugo mesto!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 11.09.2022.
21:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Velika pobeda Čukaričkog.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog naneli su Vojvodini prvi poraz ove sezone, pošto su na svom stadionu slavili rezultatom 2:0, u 11. kolu Super lige Srbije. 

Od samog početka, Čukarički je bio nešto konkretniji i prvi je pripretio u 14. minutu, kada je Traore u poslednjem trenutku intervenisao ispred Ivanovića.

U 24. minutu Čukarički je poveo golom Badamosija. On je proigrao Ivavanovića koji je pobegao po levom boku i vratio povratnu kroz petereac, a Badamosi je istrčao ispred štopera Vojvodine i savladao Carevića za 1:0.

Na isteku 30. minuta, Čukarički je duplirao prednost. Nakon kornera sa desne strane, Badamosi je na petercu bio najviši u skoku i glavom pogodio dalji ugao za 2:0.

Domaći su nastavili da stvaraju šanse, a nakon novog napada po desnoj strani, Ovusu je proigrao Badamosija koji je nesebično tražio Ivanovića u petercu, poslednjem trenutku klizećim ponovo je intervenisao Traore.

Trener  Vojvodine  Milan Rastavac na poluvremenu  je odlučio da uvede Miletića umesto Milosavljevića, ali je mladi vezista "stare dame" posle samo 10 minuta zaradio crveni karton. Prvo je zaradio prvu javnu opomenu u 51. minutu, da bi u 56. nespretno nagazio  Badamosija i zaradio drugi žuti karton. Rastavac je nakon toga pokušao novim promenama da povrati svoj tim, ušli su Uroš Nikolić i Nikola Čumić umesto Baraja i Nemanje Nikolića.

Međutim, Čukarički je držao stvari pod kontrolom, potpuno je umrtvio tempo igre i čekao da se meč završi.

Čukarički je sada skočio na drugo mesto na tabeli sa 22 boda, jednim manje od Crvene zvezde, Voša je sa 19 pala na peto mesto. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke